Isaura Castermans.
Volledig scherm
Isaura Castermans. © RV

Limburgse verpleegster (30) is jongste coronaslachtoffer: “Sportief, kerngezond en toch gebeurt dit”

De 30-jarige Isaura Castermans is donderdag in het ziekenhuis overleden nadat ze het coronavirus opliep. De ziekte sloeg over op haar hart en dat werd haar fataal. “Geen hartziekte, geen longziekte, ze was gezond", vertellen haar ouders in het VTM-Nieuws.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Davy (41) sluit zonnebankstudio na bijna dertig jaar door corona: “Mensen moeten nergens naartoe, dus laten dat bruine kleurtje achterwege”
  PREMIUM
  Maasmechelen

  Davy (41) sluit zonnebank­stu­dio na bijna dertig jaar door corona: “Mensen moeten nergens naartoe, dus laten dat bruine kleurtje achterwege”

  Volgend jaar zou Maasmechelaar Davy Houben (41) de dertigste verjaardag van zijn zonnebankstudio ‘Bruiningsstudio Davy’ vieren, maar de impact van de coronacrisis beslist daar nu anders over. “Vanaf mei zou ik opnieuw moeten investeren, maar die duizenden euro’s wegen niet op tegen de enkele klanten die nog langskomen”, zucht Davy. “Ja, de boel gaat dus dicht.”
 3. “Ik zag haar liggen op de brancard en besefte dat ik haar kwijt was”: ouders jongste coronaslachtoffer willen jongeren wakker schudden
  PREMIUM

  “Ik zag haar liggen op de brancard en besefte dat ik haar kwijt was”: ouders jongste corona­slacht­of­fer willen jongeren wakker schudden

  Dinsdag voelde Isaura Castermans (30) uit Zutendaal zich verkouden. Donderdag zakte ze thuis in mekaar nadat het virus op haar hart sloeg. Haar vriend én even later de mugarts deden tevergeefs reanimatiepogingen. “Ik mocht haar nog even aanraken terwijl ze op de brandcard lag, maar besefte dat ik haar kwijt was", zegt haar mama Sheila. Een uur later overleed ze in het ziekenhuis.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"