Stefan Goris met zijn boek ‘Esdra’, het verhaal van een bijzondere sledehond’.
Volledig scherm
Stefan Goris met zijn boek ‘Esdra’, het verhaal van een bijzondere sledehond’. © Mine Dalemans

Kampioen sledehondenrace Stefan brengt kinderboek uit

ZutendaalStefan Goris uit Zutendaal werd wereldkampioen sledehondenrace in 2014. Een puike prestatie, maar de Limburger brengt nu ook een kinderboek uit over Esdra, een sledehond die tal van avonturen beleeft. “Een herkenbaar verhaal voor velen, hoe de hond een vriend kan worden",  zegt Goris.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Aalstenaar krijgt 5 jaar stadionverbod na wangedrag in Hasselt
  Hasselt / Aalst

  Aalstenaar krijgt 5 jaar stadionver­bod na wangedrag in Hasselt

  Wanneer het over supportersgeweld in het voetbal gaat, denkt u wellicht meteen aan de fans van Standard die tennisballen op het veld van Mechelen gooiden, of de Beerschot-fan die in de Antwerpse derby een vuurpijl in het uitvak gooide, maar ook in de lagere regionen van het voetbal is er wel degelijk supportersgeweld. En de daders worden er wel degelijk gestraft. Zo werd een 29-jarige man uit Aalst dinsdag door de correctionele rechtbank van Hasselt veroordeeld tot een stadionverbod van vijf jaar.