Wietplantage ontdekt in Zutendaal aan de Kempenseweg.
Volledig scherm
Wietplantage ontdekt in Zutendaal aan de Kempenseweg. © Mine Dalemans

Gangster schiet op politie tijdens inval bij wietplantage, actie leidt tot vinden van 4.000 plantjes

Bij een politie-inval in wietplantages heeft een verdachte schoten gelost op de politie. Dat gebeurde in Zutendaal bij Wiemesmeer. Op het adres werden honderden planten in beslag genomen. Op vijf adressen werden in totaal bijna 4.000 wietplanten ontdekt.

13 reacties

 • Don Tessers

  1 jaar geleden
  Legaliseren? Dan komen er nog meer containers met drugs de havens binnen. En elke thuisplantage die boven de 5 plantjes zit, strafbaar stellen. Voor eigen gebruik moet dit een veilige marge zijn voor mensen die met bepaalde ziektes en aandoeningen kampen.
 • Marie Vanakker

  1 jaar geleden
  Legaliseren , nu financiert het alleen maar de criminaliteit . Je zou het kunnen regulariseren en belasten . Op die manier creëert het banen en draagt het bij aan de samenleving .
 • Roger Rymen

  1 jaar geleden
  Niet te verwonderen, dit stijgende geweld. België is toch met zijn voor gangsters vriendelijke strafmaatregelen het mekka voor criminelen.
 • Willy Van Craen

  1 jaar geleden
  Als men op politiemensen schiet is het om te doden.Dus best de schutter eerst dooschieten ipv een poltieman .
 • Stanny Van De Velde

  1 jaar geleden
  Dit wijst alleen maar op de gebrekkige wetgeving die er in ons land is, niet meer niet min.
 1. Klanten van schoenenwinkel SUMOR Par elle betalen voortaan ook met bitcoin: “Altijd de nieuwste trends achterna, dus ook de cryptomunt”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Klanten van schoenen­win­kel SUMOR Par elle betalen voortaan ook met bitcoin: “Altijd de nieuwste trends achterna, dus ook de cryptomunt”

  Gloednieuwe schoenen of een leren handtas betalen met bitcoin: het kan bij SUMOR Par elle in Sint-Truiden. Die schoenenwinkel nam zaakvoerder Lenny Schoofs (39) net voor de eerste lockdown samen met echtgenote Ellen (39) over van zijn moeder, maar ook in bizarre tijden blijven zij hun klanten verrassen. “Of klanten die bitcoin ook effectief uitproberen? Ik dacht dat we daar nog jaren op moesten wachten, maar ze zijn duidelijk enthousiast”, lachen de zaakvoerders.
 2. Hasseltse studentenregatta voor tweede jaar op rij geannuleerd
  Hasselt

  Hasseltse studenten­re­gat­ta voor tweede jaar op rij geannu­leerd

  Al vijftien jaar organiseren de Hasseltse onderwijsinstellingen samen met de stad Hasselt de Hasselt Student Regatta, de befaamde botenrace. Helaas heeft de 16de editie nog niet kunnen plaatsvinden, en ook een herkansing dit jaar zit er wegens de coronacrisis niet in. “Na de aankondiging van de ‘paaspauze’ zagen we onze kansen om de boten te water te laten helemaal slinken”, reageert schepen van Jeugd en Evenementen Habib El Ouakili (RoodGroen+).
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"