De Zultse jeugdraad organiseert drie zoektochten.
Volledig scherm
De Zultse jeugdraad organiseert drie zoektochten. © rv

Zultse jeugdraad organiseert schattenjacht in alle deelgemeenten

ZulteDe jeugdraad van Zulte organiseert onder de naam ‘The Treasure of Zulte’ drie zoektochten, één in elke deelgemeente. Na afloop van elke tocht verkrijg je een code en wie de 3 codes samenvoegt, maakt kans op een prijs.

 1. Toekomstige tunnel Nachtegaalstraat roept vragen op in Petegem én Machelen: “Amper info dus delen we zelf flyers uit”
  PREMIUM
  Petegem/Machelen

  Toekomsti­ge tunnel Nachtegaal­straat roept vragen op in Petegem én Machelen: “Amper info dus delen we zelf flyers uit”

  De toekomstige spoorwegtunnel in de Nachtegaalstraat blijft de gemoederen beroeren in zowel Petegem (Deinze) als Machelen (Zulte). Na de geplande knip voor alle verkeer in de Molenstraat in Deinze zal de tunnel volgens de bezorgde inwoners heel wat verkeersdrukte met zich meebrengen. “Onze vragen blijven onbeantwoord en daarom hebben we 5.000 flyers bedeeld in de buurt. Mensen hebben recht op info over de toekomst van hun buurt”, klinkt het bij buurtcomité Leefbaar Petegem.
 1. Francky Dury (Zulte Waregem): “Ik zag Waasland-Beveren maandag, dat is echt geen slechte ploeg, hoor”
  VOETBAL 1A

  Francky Dury (Zulte Waregem): “Ik zag Waas­land-Beveren maandag, dat is echt geen slechte ploeg, hoor”

  Wintertransfers zag hij voorlopig nog niet binnen dwarrelen aan de Gaverbeek, maar toch is trainer Francky Dury absoluut niet slecht gemutst dezer dagen. Hij hult zich daarbij nogal in nevelen: “Neen, ik hou er geen rekening mee dat er niemand meer bijkomt, maar ik sluit ook niet uit dat dit wel het geval zal zijn”. Voor de trip naar Waasland-Beveren legt de coach van Zulte Waregem de lat hoog. “Ja, ook ik win liever met goed voetbal.”
 2. Nog op zoek naar opvang tijdens de krokusvakantie? Deze 10 kampjes in de Mandelstreek geven mama en papa mogelijk wat ademruimte
  PREMIUM
  Roeselare

  Nog op zoek naar opvang tijdens de krokusva­kan­tie? Deze 10 kampjes in de Man­delstreek geven mama en papa mogelijk wat ademruimte

  De krokusvakantie kondigt zich aan over een maand. Als de coronacijfers de verkeerde kant blijven uitgaan, volgt voor of na die vakantie nog een afkoelingsweek. Binnenkort wordt daarover beslist en wordt mogelijk voluit de kaart van afstandsonderwijs getrokken. Hierdoor zou het straks voor heel wat ouders weer last minute puzzelen worden om opvang te regelen. Wij werpen alvast een hulplijn uit en zetten tien opties voor de krokusvakantie in de Mandelstreek op een rij.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld