De stretchtent aan het OC in Olsene.
Volledig scherm
De stretchtent aan het OC in Olsene. © rv

Zultse bib organiseert zomervertellingen op locatie

ZulteDe bibliotheek van Zulte organiseert deze vakantie zomervertellingen op verschillende locaties. 

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Vader uit Zulte filmt stiekem zestienjarig meisje op Zuid-Franse camping: “Hij stamelde dat het nog maar de eerste keer was dat hij zoiets gedaan had”
  Zulte

  Vader uit Zulte filmt stiekem zestienja­rig meisje op Zuid-Fran­se camping: “Hij stamelde dat het nog maar de eerste keer was dat hij zoiets gedaan had”

  Voor een Nederlands gezin uit Vriezenveen kreeg een deugddoende kampeervakantie aan de Côte d’Azur een wrang einde. De zestienjarige dochter van het gezin ontdekte tijdens het douchen dat ze vanuit een aanpalende douchecabine werd gefilmd met een smartphone. De voyeur bleek een vader van twee jonge kinderen uit het Oost-Vlaamse Zulte te zijn.