Frederic Hesters en burgemeester Simon Lagrange.
Volledig scherm
Frederic Hesters en burgemeester Simon Lagrange. © rv

Schepen Frederic Hesters is kandidaat op Vlaamse Open Vld-lijst

0 reacties

 1. Toekomstige tunnel Nachtegaalstraat roept vragen op in Petegem én Machelen: “Amper info dus delen we zelf flyers uit”
  PREMIUM
  Petegem/Machelen

  Toekomsti­ge tunnel Nachtegaal­straat roept vragen op in Petegem én Machelen: “Amper info dus delen we zelf flyers uit”

  De toekomstige spoorwegtunnel in de Nachtegaalstraat blijft de gemoederen beroeren in zowel Petegem (Deinze) als Machelen (Zulte). Na de geplande knip voor alle verkeer in de Molenstraat in Deinze zal de tunnel volgens de bezorgde inwoners heel wat verkeersdrukte met zich meebrengen. “Onze vragen blijven onbeantwoord en daarom hebben we 5.000 flyers bedeeld in de buurt. Mensen hebben recht op info over de toekomst van hun buurt”, klinkt het bij buurtcomité Leefbaar Petegem.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Nikos Kainourgios, surprise van de chef in de spits bij Zulte Waregem: “Twee goals, een droom die uitkomt”
  VOETBAL 1A

  Nikos Kainourgi­os, surprise van de chef in de spits bij Zulte Waregem: “Twee goals, een droom die uitkomt”

  Als de nood het hoogst is, moet je als coach kunnen verrassen. Zulte Waregem stuit in zijn zoektocht naar offensieve versterking op zijn financiële limieten, maar dat weerhoudt trainer Francky Dury er niet van dan maar zelf een nieuwe aanvaller uit zijn hoge hoed te toveren. Nikos Kainourgios, in anderhalf jaar amper aan bod gekomen, had al zijn aandeel in de goede maand december met een uitstekende prestatie als offensieve linksachter op Antwerp, en nu toonde de 22-jarige Griek dat hij ook diep in de spits aardig uit de voeten kan. “En meteen twee goals, hier had ik nooit van durven dromen”, weet Kainourgios met zijn vreugde geen blijf.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 3. Daniël stond tot zijn 83ste achter de toog van café De Lindekens: “De dood van zijn vrouw en de lockdown zijn hem fataal geworden”
  PREMIUM
  Nazareth

  Daniël stond tot zijn 83ste achter de toog van café De Lindekens: “De dood van zijn vrouw en de lockdown zijn hem fataal geworden”

  Daniël Pypaert, de geliefde cafébaas van volkscafé De Lindekens in Nazareth, is overleden. Samen met zijn vrouw Monique stond Daniël 60 jaar achter de toog van het café dat hij met zijn eigen handen had gebouwd. De gloriedagen van De Lindekens werden in 1974 overschaduwd toen hun tienjarige dochter Marleen werd doodgebeten door een panter. “Het café is altijd zijn redding geweest, maar toen mama in maart overleed en zijn café dicht moest door de lockdown, is pa zijn gezondheid er snel op achteruitgegaan”, zegt zoon Andy. Daniël Pypaert werd 83.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph