De hamburger van het huis.
Volledig scherm
PREMIUM
De hamburger van het huis. © Anthony Statius

RESTOTIP. Bistro Oud Eikenhof: klassieke bistrogerechten in huiselijk kader

OlseneVoor eenvoudige Vlaamse gerechten of een pannenkoek kan je sinds kort in Bistro Oud Eikenhof in Olsene terecht. Het horecapand in de Houtstraat bestaat al lang, maar het koppel dat er de gasten ontvangt is nieuw. Wij gingen op een vrijdagavond langs bij Geert Van de Voorde en Sabine Lemeur.

 1. Je geliefde verrassen voor valentijn? 5 restaurants in het Meetjesland en Deinze waar je romantisch kan tafelen
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Je geliefde verrassen voor valentijn? 5 restau­rants in het Meetjes­land en Deinze waar je romantisch kan tafelen

  Op 14 februari vieren we weer valentijn, hét feest om door te brengen met je geliefde. Dat kan natuurlijk thuis, maar je kan van deze romantische gelegenheid ook gebruik maken om ergens een tafeltje te boeken. Wij speelden voor cupido en zochten vijf gezellige restaurants uit in het Meetjesland en Deinze waar je geniet van een romantisch diner met z’n twee.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.