De quiz van Radio Tequila werd afgelast.
Volledig scherm
De quiz van Radio Tequila werd afgelast. © rv

Quiz Radio Tequila afgelast

Machelen-aan-de-Leie/DeinzeDe jaarlijkse quiz van Radio Tequila, in samenwerking met oudstudentenclub Moeder Die Swaene, gaat niet door. 

 1. Fietsfans Zulte verzamelen 2.245 euro voor Kom op tegen Kanker
  Zulte

  Fietsfans Zulte verzamelen 2.245 euro voor Kom op tegen Kanker

  De steunactie van de Fietsfans Zulte heeft 2.245 euro opgebracht voor Kom op tegen Kanker. Op zaterdag 13 november organiseerden de Fietsfans een benefietactie in de Vrije Basisschool van Zulte. Er was een fakkeltocht en een streekbierencafé en op voorhand werden er ook mandjes met streekbieren verkocht. “Ondanks de moeilijke omstandigheden in de periode waarin we dit organiseerden, zijn we heel tevreden over hoe die dag verlopen is”, zegt Katrien De Meyer. “We willen iedereen bedanken die er bij was en hiermee het goede doel steunde. We hopen hen allemaal de volgende keer opnieuw te mogen verwelkomen.”
 2. Al vier keer veroordeeld en opnieuw te veel op bij ongeval: voorwaardelijke celstraf, alcoholslot en 5 maanden rijverbod voor dertiger
  Waregem

  Al vier keer veroor­deeld en opnieuw te veel op bij ongeval: voorwaarde­lij­ke celstraf, alcohol­slot en 5 maanden rijverbod voor dertiger

  Na vier eerdere veroordelingen voor alcoholintoxicatie was het krediet van een 33-jarige Waregemnaar bij de Kortrijkse politierechter op. Hij veroordeelde hem na een nieuw ongeval in Waregem met ruim 1,5 promille alcohol in het bloed niet alleen tot een boete van 3.600 euro en een rijverbod van 5 maanden maar gaf ook een voorwaardelijke celstraf van 3 maanden. “En reken maar dat het de volgende keer effectief wordt”, gaf de politierechter nog als waarschuwing mee.
 3. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.