De wagen knalde tegen een lantaarnpaal en kwam tot stilstand in een tuin
Volledig scherm
De wagen knalde tegen een lantaarnpaal en kwam tot stilstand in een tuin © DVEG

Postbode veroorzaakt opnieuw ongeval in dezelfde straat als twee weken geleden: “Deze keer knalde hij tegen een lantaarnpaal en kwam tot stilstand in een tuin”

ZulteIn de Molenkouterstraat in Machelen-aan-de-Leie (Zulte) is maandagochtend opnieuw een ongeval gebeurd met een wagen van bpost. Het voertuig knalde tegen een lantaarnpaal en kwam uiteindelijk tot stilstand in een tuin. Opmerkelijk: achter het stuur zat dezelfde postbode (19) als twee weken geleden. Toen raakten drie huizen zwaar beschadigd nadat de man in slaap was gevallen achter het stuur.

  1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
    Mijntelco

    Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

    Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.