De postbode viel in slaap achter het stuur en kwam tot stilstand tegen een gevel
Volledig scherm
De postbode viel in slaap achter het stuur en kwam tot stilstand tegen een gevel © DVEG

Postbode valt in slaap achter stuur en ramt drie huizen: “Miserie, want het is net bouwverlof”

ZulteIn de Molenkouterstraat in Machelen-aan-de-Leie (Zulte) is donderdagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een postbode was in slaap gevallen achter het stuur en van de rijbaan afgeweken. Hij maaide een brievenbus omver, ramde een muurtje, reed door de voortuin van VTM-cameraman Stijn De Smet om uiteindelijk tegen de zijgevel van het laatste huis tot stilstand te komen.

 1. Willy Naessens Group tovert site Vandewiele om tot bedrijvenpark Ter Wallen: “Hier kunnen meer dan veertig bedrijven terecht”
  Olsene

  Willy Naessens Group tovert site Vandewiele om tot bedrijven­park Ter Wallen: “Hier kunnen meer dan veertig bedrijven terecht”

  Na jarenlange stilstand is er opnieuw beweging op de site Vandewiele langs de N43 in Olsene (Zulte). LCV Estate, een onderneming van de Willy Naessens Group, opende vrijdag het eerste van vier gebouwen van het bedrijventerrein Ter Wallen. “De vraag is enorm, er waren zo’n 140 aanvragen voor deze eerste 14 units”, zegt CEO Dirk Deroose. In totaal krijgen 41 bedrijven een plaats in Ter Wallen.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 3. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.