De brand werd opgemerkt door een opmerkzame agent
Volledig scherm
De brand werd opgemerkt door een opmerkzame agent © Didier Verbaere

Opmerkzame politieman merkt na zijn shift bedrijfsbrand op in Zulte

ZulteEen politieagent die dinsdagavond na zijn shift huiswaarts keerde, heeft een brand opgemerkt bij het bedrijf Stone langs de Grote Steenweg in Zulte. De brandweer kon het vuur snel blussen.

 1. Natuur.koepel verzet zich tegen vijf mogelijke bedrijvenzones in regio Waregem: “Zo’n oppervlakte open ruimte innemen is niet van deze tijd”

  Natuur.koepel verzet zich tegen vijf mogelijke bedrijven­zo­nes in regio Waregem: “Zo’n oppervlak­te open ruimte innemen is niet van deze tijd”

  Er komt heel wat kritiek op de keuze van de Provincie om vijf zones in regio Waregem naar voor te schuiven als mogelijke toekomstige bedrijvenzones. Onder meer natuurvereniging Natuur.koepel zal zich daar hevig tegen verzetten, met bezwaarschriften tegen de ontwikkeling van alle vijf de zones. “150 hectare extra verharden in wat nu al de meest verharde regio is van de provincie, dat is echt huiveringwekkend”, zegt Herman Nachtergaele.
  Waregem
 2. Veertiger belandde in de cel na relatiebreuk en aanhoudende stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Veertiger belandde in de cel na relatie­breuk en aanhouden­de stalking van ex: “Ik besef dat ik fout was en de relatie voorbij is”

  Omdat hij niet kon verkroppen dat zijn relatie voorbij was, begon een 46-jarige man uit Wielsbeke zijn ex-vriendin uit Oostrozebeke te stalken. Omdat hij verschillende waarschuwingen van het gerecht in de wind sloeg, belandde hij in de cel. Voor de rechtbank in Kortrijk riskeert hij nu een celstraf van twee jaar. “Niemand wordt er beter van als hij nog langer in de gevangenis moet blijven”, zei advocaat Filip De Reuse.
  Waregem
 1. MIJN DORP. Kunstenaar Gilbert ‘Beritos’ Vangampelaere over zijn Dentergem: “Ik kan ongelooflijk genieten van de stilte die hier heerst”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Kunstenaar Gilbert ‘Beritos’ Vangampe­lae­re over zijn Dentergem: “Ik kan ongeloof­lijk genieten van de stilte die hier heerst”

  Als kunstenaar Beritos heeft hij op veel plekken zijn stempel gedrukt. Met de creatie van een kunstwerk of gedicht. Zo brengt hij sfeer in het dorp. Er gaat dan ook geen dag voorbij of Gilbert Vangampelaere (68) is op pad in zijn Dentergem. Vaak met de fiets langs landelijke wegen, maar ook om een babbeltje te slaan met dorpsgenoten of een koffietje te drinken in Wakken. Hij geeft dan ook met plezier duiding bij zijn favoriete plekjes in Dentergem.
  Dentergem