Burgemeester Simon Lagrange met de vier nieuwe kandidaten: Fauve Tack, Katrien De Waele, Talitha Lossy en Rudy Beulque.
Volledig scherm
Burgemeester Simon Lagrange met de vier nieuwe kandidaten: Fauve Tack, Katrien De Waele, Talitha Lossy en Rudy Beulque. © Repro GRG

Open Zulte heeft lijst bijna klaar

ZULTEAls eerste heeft Open Zulte haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zo goed als rond. De meerderheidspartij presenteert vier nieuwe kandidaten. "We staan op negen maanden van de verkiezingen en gaan voluit voor een vruchtbaar resultaat", zeggen voorzitter Thierry Cornette en lijsttrekker Simon Lagrange.

  1. Daling van aantal besmettingen in Zulte op maandag 12 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Zulte op maandag 12 oktober

    In Zulte zijn er op één dag 7 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 9. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 38 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Zulte op 241 te liggen. Omdat Zulte meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.