Marc Van Herpe, Thierry De Baere, Denis Van de Velde en Lies Cosaert van het Feest en Cultuur Olsene met Mattis Vermeersch van jeugdhuis 't Sloef.
Volledig scherm
Marc Van Herpe, Thierry De Baere, Denis Van de Velde en Lies Cosaert van het Feest en Cultuur Olsene met Mattis Vermeersch van jeugdhuis 't Sloef. © Anthony Statius

Nieuw concept op Olsene kermis: drie optredens op drie locaties, Zwoanefuif en Piratenloop

OlseneHet Feest en Cultuur-comité van Olsene pakt dit weekend uit met een vernieuwde kermisformule. Vrijdag zijn er drie optredens op drie verschillende locaties, zaterdag palmt Jeugdhuis ‘t Sloef de partytent in en zondag is er een Piratenloop aan Domein De Raveschoot. 

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.