Martin Wallaert en zijn vriendin Bianca in zijn nieuwe atelier in Villa Ter Ide.
Volledig scherm
Martin Wallaert en zijn vriendin Bianca in zijn nieuwe atelier in Villa Ter Ide. © Anthony Statius

Machelenaars ontdekken nieuw atelier van Martin Wallaert

Kunstschilder Martin Wallaert heeft zondagnamiddag voor het eerst de deuren van zijn nieuwe atelier in Villa Ter Ide geopend. Heel wat inwoners en kunstliefhebbers kwamen een kijkje nemen in de nieuwe stek van een van de bekendste inwoners van hun dorp.

0 reacties

 1. Francky Dury en Zulte Waregem willen ‘Vlasico’ nog eens winnen: “Hopelijk laatste keer zonder fans”
  VOETBAL 1A

  Francky Dury en Zulte Waregem willen ‘Vlasico’ nog eens winnen: “Hopelijk laatste keer zonder fans”

  De opmars van Zulte Waregem heeft Essevee op plaats zeven in de rangschikking gebracht. Toch werd de afgelopen week niet zozeer over de driepuntenkloof met de top vier gepraat. En al helemaal niet over dat ene puntje dat Zulte Waregem nog amper nodig heeft op ook mathematisch verzekerd te zijn van de redding. Vanavond trekt Essevee naar het Guldensporenstadion voor de tweede ‘Vlasico’ van het seizoen, en dan telt niks anders dan die burenstrijd met KV Kortrijk te winnen. Vooral omdat het al even geleden is.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven