Sina Van Boeckel en Christoph Bassez bij de 'aposteltafel'. Een van de verwijzingen naar de vroegere bestemming van het pand.
Volledig scherm
Sina Van Boeckel en Christoph Bassez bij de 'aposteltafel'. Een van de verwijzingen naar de vroegere bestemming van het pand. © Foto GRG

Koppel opent brasserie Apostrophe in pastorie

OLSENEBrasserie Apostrophe heeft haar intrek genomen in de leegstaande pastorie van Olsene. De pastorie paalt aan het gemeentehuis dat in juni werd geopend. "De gevels zijn in originele staat gebleven, maar de rest van het gebouw is onherkenbaar", zegt uitbater Christoph Bassez na enkele maanden van intensieve renovatie.

 1. In 2021 breken douchetoiletten eindelijk door in België, volgens zaakvoerders ‘Twalet’: “Als er modder op je auto zit, pak je toch ook de tuinslang?”
  PREMIUM
  Pittem/Dentergem/Ruiselede

  In 2021 breken douchetoi­let­ten eindelijk door in België, volgens zaakvoer­ders ‘Twalet’: “Als er modder op je auto zit, pak je toch ook de tuinslang?”

  Toiletten met douchekop en föhn: in Azië zijn ze al wijdverspreid en als het aan ondernemers Alexander Deley (44) en Steve Deloof (30) ligt, zullen ze in 2021 ook ons land veroveren. “Vergelijk het met een auto waarmee je door de modder gereden bent. Neem je een droge doek en wrijf je daarmee de modder af? Of neem je de tuinslang?”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt