Koen De Nys en Darline Dhoop, de zaakvoerders van Fietsen Koda, mochten hun award in ontvangst nemen.
Volledig scherm
Koen De Nys en Darline Dhoop, de zaakvoerders van Fietsen Koda, mochten hun award in ontvangst nemen. © rv

Koda Fietsen is Vriendelijkste Handelaar van Zulte

ZulteKoda Fietsen uit Olsene mag zich de Vriendelijkste Handelaar van Zulte noemen. Deze titel werd uitgereikt door Handelsgids.be, het online platform voor KMO’s.

 1. KIJK. Waregems bedrijf ontwikkelt robot die onkruid wiedt, vuilnis buitenzet én... je een Duvel uitschenkt

  KIJK. Waregems bedrijf ontwikkelt robot die onkruid wiedt, vuilnis buitenzet én... je een Duvel uitschenkt

  Een robotmaaier die slim genoeg is om rond obstakels te rijden en die tegelijk ook met camera’s je huis bewaakt? Het Waregemse bedrijf EEVE ontwikkelde met de ‘Willow’ de grasmaaier van de toekomst. Maar nu heeft het bedrijf een nieuwe versie klaar - met armen - die je het leven wel erg makkelijk kan maken. Voor 4.200 euro heb jij binnenkort je persoonlijke tuinman, bewaker, poetshulp én barman.
  Waregem
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. UiTPAS geeft vanaf 2024 korting op activiteiten in Deinze en vijf omliggende gemeenten: “Voor kansarmen is er een extra laag tarief”
  PREMIUM

  UiTPAS geeft vanaf 2024 korting op activitei­ten in Deinze en vijf omliggende gemeenten: “Voor kansarmen is er een extra laag tarief”

  Punten sparen voor gratis zwembeurten of goedkopere cinematickets, vanaf 1 januari 2024 kan dit met een UiTPAS voor alle inwoners uit Deinze, Nazareth, Sint-Marten-Latem, Gavere, Zulte en De Pinte. Voor kansarmen is er een speciaal tarief. “Mensen in armoede krijgen 80% korting op toegangstickets in culturele- en sportcentra”, zegt voorzitter Thomas Van Ongeval.
  Zulte
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.