De KAJ Machelen overnachtte in een stal.
Volledig scherm
De KAJ Machelen overnachtte in een stal. © rv

KAJ Machelen ruilt kampweide in voor koeienstal: “Snel gehandeld om ons materiaal te redden”

Machelen/ZulteOok de KAJ van Machelen moest haar kampweide vroegtijdig verlaten door het hevige regenweer. Omdat het treinverkeer platligt, stuurde de gemeente Zulte een bus om de 25 leden en leiding op te halen in Florenville. “Gelukkig hebben we ons kamp snel opgeruimd”, zegt Margaux Van Oost (22).

  1. Veel emoties tijdens hoedenparade op Waregem Koerse: “Veel te lang geleden dat we zot konden doen, hopelijk snel nooit nog mondmaskers nodig”
    Waregem

    Veel emoties tijdens hoedenpara­de op Waregem Koerse: “Veel te lang geleden dat we zot konden doen, hopelijk snel nooit nog mondmas­kers nodig”

    Nadat ze voor hun opvallende hoeden uit het publiek geplukt werden tijdens Waregem Koerse mochten zestig finalistes zich dinsdag laat in de namiddag van hun beste kant tonen tijdens de twintigste Hat Trophy in de tent van Willy Naessens. Alleen maar stralende en lachende gezichten en prachtige hoeden, maar ook veel emoties. Het mag duidelijk zijn dat het ons welbekende virus en andere problemen er hard inhakten het voorbije anderhalf jaar en dat inspireerde enkele vrouwen ook om een speciale hoed te maken. We stellen er drie aan u voor.