Katrien De Coninck en Frank Declercq.
Volledig scherm
Katrien De Coninck en Frank Declercq. © Anthony Statius

Hun zoon stapte uit het leven, nu verkopen Frank en Katrien zijn lievelingskostje om anderen te helpen: “Niels at geen boterhammen met choco, maar choco met boterhammen”

Olsene/Zulte/Machelen-aan-de-LeieTwee jaar geleden stapte Niels, de zoon van Frank Declercq (58) en Katrien De Coninck (57) uit Olsene, op 27-jarige leeftijd uit het leven. Om hem te herdenken, verkoopt het koppel net zoals vorig jaar potjes Nutella-choco, het lievelingskostje van Niels, ten voordele van de Zelfmoordlijn 1813. “De actie is voor ons een deel van ons verwerkingsproces, maar we willen er ook een taboe mee doorbreken”, zegt Katrien.

  1. Zoek de gestolen Land Rover: nieuwe wagen verstopt onder auto-onderdelen teruggevonden in loods, verdachte aangehouden
    Kortrijk/Desselgem/Wingene/Heestert

    Zoek de gestolen Land Rover: nieuwe wagen verstopt onder au­to-onderdelen teruggevon­den in loods, verdachte aangehou­den

    Volledig verstopt onder andere auto-onderdelen in een loods in Heestert (Zwevegem). In die omstandigheden konden speurders van de lokale recherche van de politiezone Vlas iets meer dan een maand na de diefstal van een gloednieuwe Land Rover Defender 110 bij de levering aan een garage in Kortrijk de auto terugvinden. Een verdachte uit Desselgem (Waregem) is aangehouden.