De omleiding tijdens de werken aan de spoorwegtunnel.
Volledig scherm
De omleiding tijdens de werken aan de spoorwegtunnel. © Gemeente Zulte

Herstellingswerken in spoorwegtunnel Waalstraat

ZulteDe spoorwegtunnel in de Waalstraat in Zulte wordt in de maanden augustus en september hersteld. De weg krijgt een nieuwe asfaltlaag en de wanden krijgen een houten bekleding.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Slagerszoon en jong keukengeweld Louis (21) opent restaurant Bachten de Leie vlak bij provinciegrens
  PREMIUM
  Zulte/Waregem/Kruisem

  Slagers­zoon en jong keukenge­weld Louis (21) opent restaurant Bachten de Leie vlak bij provincie­grens

  Opkomend keukentalent Louis Wauters (21) zet Zulte op de culinaire kaart met Bachten de Leie. Samen met zijn vriendin Lizette Viaene (19) en zijn ouders Frederic en Caroline, die een slagerij uitbaten in Waregem, toverde hij het voormalige café ‘t Leiezicht om tot een hedendaags restaurant met open keuken. “Mensen zien graag de chef aan het werk en dat houdt mij ook scherp”, zegt Louis.
 2. Werken in de Kerkstraat en Herdersstraat
  Zulte

  Werken in de Kerkstraat en Herders­straat

  Fluvius voorziet werken aan de nutsleidingen ter hoogte van de Herdersstraat en Kerkstraat in Zulte. Deze werken zullen worden uitgevoerd door de firma Tasöz in de periode van vrijdag 17 september tot vrijdag 1 oktober. De werken zelf zullen een viertal dagen duren. Om de hinder te beperken komen er tijdelijke verkeerslichten in de Kerkstraat zodat je beurtelings kan passeren tussen de Herdersstraat en de grens van Dentergem. Een noodfietspad wordt voorzien zodat fietsers veilig kunnen passeren.