Sally Cosijns.
Volledig scherm
Sally Cosijns. © rv

Geen gratis zakken voor medisch afval

In de gemeente Zulte komen er geen gratis restafvalzakken voor mensen met medisch afval. Het voorstel werd door raadslid Sally Cosijns (CD&V) op de agenda van de gemeenteraad gebracht maar kreeg een ‘njet’ van de meerderheid. 

 1. Drie maanden rijverbod voor automobilist (45) na ongeval met fietser Bjarne (18) in Waregem: “Mild voor een recidivist”
  Waregem/Zulte/Maldegem

  Drie maanden rijverbod voor automobi­list (45) na ongeval met fietser Bjarne (18) in Waregem: “Mild voor een recidivist”

  Een 45-jarige automobilist mag van de Kortrijkse politierechter 3 maanden niet meer met de auto rijden. Hij had 11 pinten gedronken toen hij op 25 januari 2020 in Waregem met zijn bestelwagen in aanrijding kwam met de fiets van Bjarne Lippens (18) uit Zulte. Een verkeersdeskundige oordeelde dat hij geen fout had aan het ongeval, maar wel stevig had gedronken. Vooraleer hij opnieuw achter het stuur zal mogen kruipen, moet hij zijn rijexamens opnieuw met succes afleggen. “Toch vind ik dit een te lichte straf”, aldus Bjarnes vader Gunter uit Maldegem.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered