Luc Levrau, Melanie Deboutte en Michaël Vandemeulebroecke met het fotoboek.
Volledig scherm
Luc Levrau, Melanie Deboutte en Michaël Vandemeulebroecke met het fotoboek. © Anthony Statius

Fotoboek Rony Heirman - Roger Raveel is blijvend aandenken aan Machelse kunstenaar

Machelen-aan-de-Leie/ZulteOm de viering rond 100 jaar Roger Raveel feestelijk af te sluiten, brengt het Roger Raveel Museum een lijvig fotoboek uit. Luc Levrau, jarenlang de rechterhand van de Machelse kunstenaar, en Melanie Deboutte, conservator van het Raveelmuseum, maakten een selectie uit de foto’s van wijlen Rony Heirman.

 1. Marktbezoekers winnen boodschappencaddie en Zultebonnen
  Zulte

  Marktbezoe­kers winnen boodschap­pen­cad­die en Zultebon­nen

  De winnaars van de actie Maand van de Markt in Zulte zijn bekendgemaakt. In april konden marktbezoekers tijdens spaarkaarten verzamelen door aankopen te doen op de markt. Uit bijna duizend ingediende kaarten werden vijf winnaars geloot. Schepen Tony Boeckaert en burgemeester Simon Lagrange overhandigden de prijzen aan Rita Zomerlinck, André De Waele, Stefaan De Langhe, Christian Strobbe en Katrien Van de Wege. De hoofdprijs was een gevulde boodschappencaddie met verse producten en de vier andere winnaars ontvingen Zultebonnen ter waarde van 20 euro en een zoet geschenkje.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.