Het bestuur van Jong Zulte en het gemeentebestuur in de nieuwe kantine.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bestuur van Jong Zulte en het gemeentebestuur in de nieuwe kantine. © Anthony Statius

Eerste blik op nieuwbouw Jong Zulte: “Enorme boost voor de jeugd”

ZulteHet nieuwe gebouw van voetbalclub Jong Zulte is bijna klaar. Pal naast het verouderde clublokaal op domein Waalmeers in de Waalstraat werd tijdens het coronajaar hard doorgewerkt aan een modern complex met een kantine die uitkijkt over de pleinen. De bestuursleden van Jong Zulte gaven al een eerste rondleiding en zaterdag kan je er de eerste EK-wedstrijd van de Rode Duivels bekijken.

  1. We zijn er nog niet! Coronavirus wint weer aan kracht in Meetjesland: “Vooral Aalter en Evergem hebben slechte week achter de rug”
    PREMIUM
    Meetjesland/Deinze

    We zijn er nog niet! Coronavi­rus wint weer aan kracht in Meetjes­land: “Vooral Aalter en Evergem hebben slechte week achter de rug”

    De coronacijfers stijgen weer, ook in het Meetjesland en de streek rond Deinze. Vooral in Aalter en Evergem zijn er de voorbije veertien dagen opvallend meer besmettingen vastgesteld. In Aalter zelfs plots vijf keer meer: maar liefst 79 besmettingen de voorbije twee weken. Hoe zit het in jouw gemeente? En moet de handrem weer op? Wij zochten het voor je uit.