Deelnemers van Dwars door Zulte.
Volledig scherm
Deelnemers van Dwars door Zulte. © rv

Dwars door Zulte pakt uit met extra dag, vernieuwd parcours en lokale prijzen

ZulteNa twee jaar coronapauze is het loopevenement Dwars door Zulte terug. Joggingclub Zulte verspreidt de activiteiten over twee dagen en heeft een toegankelijker parcours uitgestippeld.

 1. Vader uit Zulte filmt stiekem zestienjarig meisje op Zuid-Franse camping: “Hij stamelde dat het nog maar de eerste keer was dat hij zoiets gedaan had”
  Zulte

  Vader uit Zulte filmt stiekem zestienja­rig meisje op Zuid-Fran­se camping: “Hij stamelde dat het nog maar de eerste keer was dat hij zoiets gedaan had”

  Voor een Nederlands gezin uit Vriezenveen kreeg een deugddoende kampeervakantie aan de Côte d’Azur een wrang einde. De zestienjarige dochter van het gezin ontdekte tijdens het douchen dat ze vanuit een aanpalende douchecabine werd gefilmd met een smartphone. De voyeur bleek een vader van twee jonge kinderen uit het Oost-Vlaamse Zulte te zijn.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  15

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.