Hendrik Goris in Buitenlust.
Volledig scherm
Hendrik Goris in Buitenlust. © Anthony Statius

Dit café ademt de sfeer van de jaren stillekes: Hendrik opent Buitenlust in art-decowoning van grootouders

Wie wil weten hoe een café er in de jaren 30 uitzag, moet vrijdagavond eens binnenstappen in café Lusthof Buitenlust langs de Rijksweg in Machelen. Hendrik Goris maakte er zijn levenswerk van om de vroegere herberg van zijn grootouders in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Het resultaat is een mooie trip down memory lane.

1 reactie

 • Ingrid de Waele

  2 jaar geleden
  Prachtig veel geluk!
 1. Broer en zus fietsen naar Italië om psychisch kwetsbaren te steunen: “We trekken naar plek waar mama tot rust kwam na burn-out”
  PREMIUM
  Kortrijk/Waregem

  Broer en zus fietsen naar Italië om psychisch kwetsbaren te steunen: “We trekken naar plek waar mama tot rust kwam na burn-out”

  Arthur en Andrea Nichelson bereiden een fietsreis van 1.100 kilometer en 9.000 hoogtemeters naar Italië voor. De opbrengst gaat naar Een Rustpunt vzw in Kortrijk. Die lotgenotengroep vangt psychisch kwetsbaren op. “Het voorbije coronajaar maakte bij veel mensen iets los. Periodes als deze tonen aan hoe belangrijk het is om aandacht voor mentale problemen te hebben”, zeggen broer en zus. Ze zoeken naar sponsors, om een mooie opbrengst te krijgen.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan