Het gemeentehuis van Zulte.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Zulte. © Anthony Statius

CD&V niet te vinden voor belastinghervorming in meerjarenplan

De Zultse oppositiepartij CD&V is tegen de belastingherschikking uit het meerjarenplan van meerderheidscoalitie Open Zulte/N-VA/GVZ. “De verhoging van de opcentiemen van de onroerende voorheffing van 692,72 naar 875 en de daling van de personenbelasting van 7 naar 5,9 procent brengt inderdaad een verschuiving teweeg, maar niet ten goede van heel wat inwoners”, zegt Marc De Vlieger.

0 reacties

 1. Veel belangstelling voor KOERSbus in Waregem, wielermuseum-op-wielen rijdt nu naar Zwevegem en Moorslede
  Waregem/Zwevegem/Moorslede

  Veel belangstel­ling voor KOERSbus in Waregem, wielermuse­um-op-wie­len rijdt nu naar Zwevegem en Moorslede

  De KOERSbus hield dinsdag op de Zuiderpromenade in Waregem halt. Het wielermuseum-op-wielen van het Roeselaars Museum van de Wielersport KOERS kreeg veel belangstelling. Tientallen mensen bezochten de bus. De stad Waregem ademt dan ook wielersport uit. Wie de KOERSbus nog wil zien: hij staat vandaag, op de nationale feestdag, van 10 tot 14 uur op het Toyeplein in Zwevegem en van 16 tot 19 uur op de Marktplaats in Moorslede.
 2. We zijn er nog niet! Coronavirus wint weer aan kracht in Meetjesland: “Vooral Aalter en Evergem hebben slechte week achter de rug”
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  We zijn er nog niet! Coronavi­rus wint weer aan kracht in Meetjes­land: “Vooral Aalter en Evergem hebben slechte week achter de rug”

  De coronacijfers stijgen weer, ook in het Meetjesland en de streek rond Deinze. Vooral in Aalter en Evergem zijn er de voorbije veertien dagen opvallend meer besmettingen vastgesteld. In Aalter zelfs plots vijf keer meer: maar liefst 79 besmettingen de voorbije twee weken. Hoe zit het in jouw gemeente? En moet de handrem weer op? Wij zochten het voor je uit.