Het gemeentehuis van Zulte.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Zulte. © Anthony Statius

CD&V niet te vinden voor belastinghervorming in meerjarenplan

De Zultse oppositiepartij CD&V is tegen de belastingherschikking uit het meerjarenplan van meerderheidscoalitie Open Zulte/N-VA/GVZ. “De verhoging van de opcentiemen van de onroerende voorheffing van 692,72 naar 875 en de daling van de personenbelasting van 7 naar 5,9 procent brengt inderdaad een verschuiving teweeg, maar niet ten goede van heel wat inwoners”, zegt Marc De Vlieger.

0 reacties

  1. Veel emoties tijdens hoedenparade op Waregem Koerse: “Veel te lang geleden dat we zot konden doen, hopelijk snel nooit nog mondmaskers nodig”
    Waregem

    Veel emoties tijdens hoedenpara­de op Waregem Koerse: “Veel te lang geleden dat we zot konden doen, hopelijk snel nooit nog mondmas­kers nodig”

    Nadat ze voor hun opvallende hoeden uit het publiek geplukt werden tijdens Waregem Koerse mochten zestig finalistes zich dinsdag laat in de namiddag van hun beste kant tonen tijdens de twintigste Hat Trophy in de tent van Willy Naessens. Alleen maar stralende en lachende gezichten en prachtige hoeden, maar ook veel emoties. Het mag duidelijk zijn dat het ons welbekende virus en andere problemen er hard inhakten het voorbije anderhalf jaar en dat inspireerde enkele vrouwen ook om een speciale hoed te maken. We stellen er drie aan u voor.