Bestuurder overleden op Staatsbaan.
Volledig scherm
Bestuurder overleden op Staatsbaan. © DVEG

Bestuurster (75) wordt uit wagen geslingerd en overlijdt na zwaar ongeval op Staatsbaan in Zulte

ZulteOp de Staatsbaan in Zulte is zondagavond een zwaar verkeersongeval gebeurd. Twee voertuigen kwamen met elkaar in aanrijding. Eén voertuig belandde in de gracht, een tweede voertuig raakte volledig vernield. Eén bestuurster, een vrouw van 75, kwam hierbij om het leven.

 1. Mbaye Leye wil met Zulte Waregem zesde bekerfinale bereiken: “KV Mechelen en wij zijn elkaar waard”
  voetbal jupiler pro league

  Mbaye Leye wil met Zulte Waregem zesde bekerfina­le bereiken: “KV Mechelen en wij zijn elkaar waard”

  Nadat Union gisteravond zijn heenmatch met 1-0 won van Antwerp, zijn vanavond Zulte Waregem en KV Mechelen aan de beurt. In de ‘kleine’ halve finale strijden de twee outsiders voor de beste uitgangspositie om eind deze maand een plaats in de bekerfinale van eind april in het Koning Boudewijnstadion te veroveren. Zeker voor Mbaye Leye is het een uitdaging om, na doel 1 met het behoud in eerste klasse, daar een doel 2 als toetje bovenop te versieren. “Daarom was ik tevreden dat we bij de loting de twee grote kleppers ontliepen”, zegt de coach van Essevee.
 2. “Burgers werden voor mijn ogen doodgeschoten”: cameraman Stijn (36) toont harde realiteit van oorlogsverslaggeving in ‘War Junkies’
  PREMIUM
  Machelen-aan-de-Leie

  “Burgers werden voor mijn ogen doodgescho­ten”: cameraman Stijn (36) toont harde realiteit van oorlogsver­slag­ge­ving in ‘War Junkies’

  111. Zoveel dagen stond cameraman Stijn De Smet (36) uit Machelen-aan-de-Leie al aan het front in Oekraïne om reportages te draaien voor VTM. Ook wanneer de kogels, bommen en raketten hem rond de oren suizen, legt hij de oorlogsgruwel vast. Vanaf woensdag 1 februari vertelt hij samen met andere oorlogscorrespondenten in de driedelige documentaire War Junkies hoe hij, maar ook hoe zijn familie die dagen beleeft. “Tegen mijn moeder zeg ik nooit alles wat ik meemaak”, zegt Stijn. Wij krijgen hier alvast wel een voorproefje.