Bokstraat in Zulte.
Volledig scherm
Bokstraat in Zulte. © rv

34 bestuurders afgelopen week te snel langs Bokstraat in Zulte

ZulteAfgelopen week stond de superflitspaal, of Lidar, opgesteld langs de Bokstraat in Zulte, een zone 50. In totaal werden er 4.404 bestuurders gecontroleerd, waarvan er 34 te hard op het gaspedaal duwden.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 1. Mbaye Leye (Zulte Waregem) ook zonder Vormer niet bang van Club: “Voor collectief antwoord zorgen”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Mbaye Leye (Zulte Waregem) ook zonder Vormer niet bang van Club: “Voor collectief antwoord zorgen”

  Om 18u30 vanavond ontvangt Zulte Waregem een tobbend Club Brugge. Het doet dat voor het eerst in 2023 zonder Ruud Vormer, die tegen zijn ‘eigenaar’ (de Nederlander wordt nog vijf maanden betaald vanuit Westkapelle) conform het reglement niet mag aantreden. Hoe sterk is Essevee zonder zijn aanjager? “Ruud is natuurlijk een enorme meerwaarde, maar we gaan met zijn allen voor een oplossing moeten zorgen”, toont Mbaye Leye zich strijdvaardig.