Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Zulte Waregem neemt Junior Malanda (17) over van Lille

 1. Louis Bostyn (Zulte Waregem) keept ook op Stayen weer ijzersterk: “In de voetsporen van Sammy? Ik heb nog hele lange weg te gaan”

  Louis Bostyn (Zulte Waregem) keept ook op Stayen weer ijzersterk: “In de voetsporen van Sammy? Ik heb nog hele lange weg te gaan”

  Louis Bostyn voegde op Sint-Truiden een zoveelste gave prestatie toe aan zijn indrukwekkende lijstje van dit seizoen. De Roeselarenaar staat inmiddels 21 competitiewedstrijden onafgebroken tussen de palen en hielp daarin 31 (van de 37) punten veiligstellen voor Zulte Waregem. “Jammer dat er geen clean sheet is bijgekomen, maar met deze driepunter erbij mogen we toch wel stilaan stellen dat we gered zijn”, verwoordt Bostyn wat zijn trainer Francky Dury pas bij mathematische zekerheid lijkt te willen stellen.
 2. Francky Dury (Zulte Waregem) eindelijk uit quarantaine en weer in dug-out op Charleroi: “Bekerdomper niet dramatiseren”
  VOETBAL 1A

  Francky Dury (Zulte Waregem) eindelijk uit quarantai­ne en weer in dug-out op Charleroi: “Bekerdom­per niet dramatise­ren”

  Deze namiddag zit trainer Francky Dury eindelijk weer in de dug-out bij Zulte Waregem. In het Stade du Pays van Charleroi, op een paar kilometer van het Stade de la Neuville waar zijn team vorige woensdag roemloos uit de Belgische beker werd gekegeld door Olympic. “Emotioneel was dat onaanvaardbaar, rationeel noem ik die uitschakeling geen drama”, aldus de T1 van Essevee.
 1. Van een echt Club-icoon tot Vossen die moet toekijken: hoe Club Brugge straks een blauw-zwart Essevee treft
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Van een echt Club-icoon tot Vossen die moet toekijken: hoe Club Brugge straks een blauw-zwart Essevee treft

  Meer dan 700 competitiematchen en 19 prijzen in totaal. Dat is de erfenis van Timmy Simons, Davy De fauw, Jelle Vossen en Laurens De Bock bij Club Brugge. Om maar te zeggen dat Essevee doordrongen is van het blauw-zwarte bloed. Elk beleefde er vooral hoogtes, maar kende op Olympia ook laagtes. Weliswaar onvoldoende om over revanchegevoelens te spreken. Een overzicht.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"