Zulte Waregem en Francky Dury gaan in onderling overleg uit elkaar, Simons en De fauw nemen over: “Hadden het liever anders gezien”

Zulte WaregemFrancky Dury (64) is niet langer trainer van Zulte Waregem. Dat bevestigt de club op haar website. Davy De fauw en Timmy Simons nemen samen de taken van Dury over.

75 reacties

 • Jan Desmet

  6 maanden geleden
  Respect!
 • jan strynckx

  6 maanden geleden
  Chapeau Francqy
 • dirk luyckx

  6 maanden geleden
  Ben Club supporter maar heb oneindig veel respect voor Franky, wat die al die jaren al heeft laten zien met minimaale spelers dat hij heeft, chapeau. Dat ze eerst het bestuur eens laten boeten. Het gaat je goed Franky,,, RESPECT
 • Diego Wille

  6 maanden geleden
  je kan niet blijven toveren met de middelen die je (maar) krijgt! toptrainer!
 • Herbert Verbeeck

  6 maanden geleden
  Dit is geen gewone trainer hé. Hoe die er jaar na jaar in slaagde om Waregem telkens opnieuw op te bouwen, chapeau! Dit is een man met een ongelooflijk doorzicht en kennis. Elke Waregemsupporter die nu zijn ontslag vraagt zou de kramp moeten krijgen. Respect verdient die man, tonnnen respect
 1. Dion De Neve zorgde met late gelijkmaker voor kentering bij Zulte Waregem: “Onbeschrijfelijk gevoel”
  VOETBAL 1A

  Dion De Neve zorgde met late gelijkma­ker voor kentering bij Zulte Waregem: “Onbe­schrij­fe­lijk gevoel”

  Tien minuten bleven er nog te voetballen in de Elindus Arena, toen Timmy Simons er zaterdag met een tweede dubbele vervanging de jonge Dion De Neve in gooide. Acht minuten later knalde de 20-jarige Denderzoon de tweede gelijkmaker voorbij Gaëtan Coucke, de voorbode van een stuntzege waarmee Zulte Waregem het nieuwe tijdperk op de best mogelijke manier inzette. “Dit smaakt natuurlijk naar meer, maar ik wil geen stappen overslaan”, blijft De Neve na afloop opvallend nuchter.
 2. Zinho Gano met Zulte Waregem zondag op Genk: “Geen makkelijke tegenstanders als je onderin staat”
  Voetbal 1A

  Zinho Gano met Zulte Waregem zondag op Genk: “Geen makkelijke tegenstan­ders als je onderin staat”

  Drie punten achterstand telt Zulte Waregem in de rangschikking op Standard en STVV, twee eenheden op KV Oostende, Eupen en OHL. Het had altijd naast dat drietal moeten staan, maar de twee punten die Essevee in de slotfase op Beerschot vergooide beslisten daar anders over. “Ik was na de match ongelooflijk teleurgesteld, maar als prof moet je de knop kunnen omdraaien en naar de volgende match toewerken. En dat wordt alweer een moeilijke, op Genk”, weet Zinho Gano.