Rv
Volledig scherm
© Rv

VIDEO: Zulte Waregem verliest van Dortmund, Harbaoui en Derijck zorgden voor deze twee goals

Essevee hield met zijn basiself één helft gelijke tred tegen een sterk Dortmund. Na rust scoorde Aubameyang de winnende treffer voor de Duitsers, maar dat zal voor Francky Dury slechts bijzaak zijn.

2 reacties

 • didier de coster

  4 jaar geleden
  zulte gaat moeten opletten dit jaar of ze zakken , met diene rotte appel ;dus harbouie of zoiets geschreven , gaan ze in hun eigen vel snijden , jammer voor die goede fans , maar zie ze zakken
 • christiaan vandenbroucke

  4 jaar geleden
  ik denk toch dat ze nog een paar spelers gaan moeten bijkopen om kunnen in te blijven,als ge ziet hoe dat de andere ploegen ook goed gekocht hebben,zal dat te weinig zijn denk ik
 1. David Hubert met Zulte Waregem zwaar onderuit op Seraing: “Dit is heel ver onder de ondergrens”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  David Hubert met Zulte Waregem zwaar onderuit op Seraing: “Dit is heel ver onder de ondergrens”

  De pijnlijke ommekeer van enkele weken geleden tegen Cercle Brugge, waar een 2-0-voorsprong in een 2-4 nederlaag veranderde, leek het dieptepunt voor Zulte Waregem. In Seraing ging Essevee echter nog veel pijnlijker met de billen bloot. “Echt ál-les liep verkeerd, ik heb hier geen zinnige verklaring voor”, zucht een diep teleurgestelde aanvoerder David Hubert aan de ingang van de kleedkamers op Le Pairay.
 2. David Hubert (Zulte Waregem) wil nog enkele jaren doorgaan als voetballer: “Leeftijd is niet meer dan een cijfer”
  VOETBAL 1A

  David Hubert (Zulte Waregem) wil nog enkele jaren doorgaan als voetballer: “Leeftijd is niet meer dan een cijfer”

  In zijn tweede oefenwedstrijd van deze voorbereiding liep Zulte Waregem zaterdag in Ingelmunster tegen een oplawaai aan. Met twee goals voor en twee na de pauze legde promovendus Union SG de pijnpunten bij het team van trainer Dury bloot. Maar aan de Gaverbeek zorgt die nederlaag niet voor paniek. Ook David Hubert, ervaren krijger van vele oorlogen, predikt kalmte. “Niet alleen bij ons, maar bij alle clubs worden de kernen nu pas echt gevormd”, weet de 33-jarige Brabander.
 3. Nederlandse verdediger Joost van Aken (27) en David Hubert (33) eerste nieuwe gezichten bij Zulte Waregem
  VOETBAL 1A

  Nederland­se verdediger Joost van Aken (27) en David Hubert (33) eerste nieuwe gezichten bij Zulte Waregem

  Zulte Waregem staat voor een ingrijpende gedaanteverwisseling. Wanneer straks, op 9 juni, de trainingen op het oefencomplex van de Elindus Arena - zeg niet meer Regenboogstadion - worden hervat, zal trainer Francky Dury een pak nieuwe gezichten mogen begroeten. De eerste namen zijn inmiddels bekend: de Nederlander Joost van Aken en David Hubert worden mogelijke vervangers van Olivier Deschacht.