Bruno (l.) stapt tevreden terug, Govea (m.) met het vuistje voor Vossen na de 2-1 tegen KVO.
Volledig scherm
Bruno (l.) stapt tevreden terug, Govea (m.) met het vuistje voor Vossen na de 2-1 tegen KVO. © BELGA

Vervangen Jelle Vossen helpt Zulte Waregem met goal aan winst: “Volgende keer zeg ik dat het niet meer gaat”

VOETBAL 1ADoor de quarantaine van trainer Francky Dury neemt de tandem Davy De fauw-Timmy Simons tijdelijk de honneurs waar aan de zijlijn bij Zulte Waregem. Voor Jelle Vossen is het alvast speciaal, de aanvaller deelde tijdens zijn periode bij Club Brugge immers de kleedkamer met zijn twee coaches.

 1. Sammy Bossut met Zulte Waregem zondagavond op AA Gent: “Opnieuw met mes tussen de tanden spelen”
  Voetbal 1A

  Sammy Bossut met Zulte Waregem zondag­avond op AA Gent: “Opnieuw met mes tussen de tanden spelen”

  Door de zege tegen Seraing heeft Zulte Waregem vorig weekend een enorm grote stap in de richting van de redding gezet, maar er blijven nog vijf wedstrijden te gaan. Zondagavond wordt van Essevee in de Ghelamco Arena dan misschien niet meteen nieuw stuntwerk verwacht, puntengewin zou toch welkom zijn. “We hebben een gouden zaak gedaan, maar moeten beseffen dat we er nog niet zijn”, waarschuwt Bossut zijn maats.
 2. Sammy Bossut met Zulte Waregem straks op puntenjacht tegen leider Union: “We moeten hier samen uit geraken”
  VOETBAL 1A

  Sammy Bossut met Zulte Waregem straks op punten­jacht tegen leider Union: “We moeten hier samen uit geraken”

  Geraakt Zulte Waregem nog voor de winterstop uit het slop? Drie wedstrijden heeft Essevee nog om punten te sprokkelen en van degradatieplaats 17 in de rangschikking af te geraken. Te beginnen met twee thuisduels. Vandaag is leider Union in de vooravond te gast in de Elindus Arena, zaterdag komt KV Mechelen naar de Gaverbeek. Op tweede kerst is er dan de verplaatsing naar Standard. “Allemaal bijzonder moeilijk, maar ik blijf geloven dat wij hier allen samen uit zullen geraken”, maakt doelman en ouderdomsdeken Sammy Bossut zich sterk.