Francky Dury met zijn twee jonge assistenten. Simons: “Je kan als coach iets aanreiken. Maar de spelers beslissen zelf wat ze doen met die raadgevingen."
Volledig scherm
Francky Dury met zijn twee jonge assistenten. Simons: “Je kan als coach iets aanreiken. Maar de spelers beslissen zelf wat ze doen met die raadgevingen." © Photo News

Timmy Simons en Davy De fauw, jong bloed in de staf bij Zulte Waregem: “Je eigen filosofie volgen én jezelf blijven”

In twee seizoenen bij Club Brugge leerden Timmy Simons (43) en Davy De fauw (39) elkaar waarderen als ploegmaats en als voetbaldieren. Nu vormen ze een merkwaardig en sterk gehypet nieuw duo in de staf van Zulte Waregem: allebei T2, elk met zijn eigen inbreng, de rechter- en de linkerhand van ervaren rot Francky Dury. Zondag komt Club Brugge naar de Gaverbeek, en dat blijft voor beiden nog altijd iets speciaals. “Maar het gaat om die drie punten, niet om ons”, klinkt het unisono.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag

 2. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"