Olivier Deschacht twijfelt nog steeds: stoppen of niet?
Volledig scherm
Olivier Deschacht twijfelt nog steeds: stoppen of niet? © BELGA

Stopt Deschacht of niet? Essevee houdt rekening met afscheid en zoekt nieuwe verdediger

Zulte WaregemDe twijfel slaat toe bij Olivier Deschacht (40): stoppen of toch maar doorgaan? Bij Zulte Waregem bereidt men alvast een tijdperk zonder Deschacht voor: de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger is begonnen.

2 reacties

 • françois troch

  3 weken geleden
  bij Anderlecht kunnen ze hem nog goed gebruiken
 • Frankie Albert Goethals

  3 weken geleden
  Zeer bescheiden voetballer die eigenlijk nooit de erkenning kreeg die hij verdiende. Altijd super gemotiveerd, sterk in de duels, aanjager en goede kopper. Kan er nog gerust een jaartje bijdoen als hij het niet erg zou vinden dat hij eens bankzitter is.
 1. Francky Dury sluit moeilijk jaar met Zulte Waregem af in Eupen: “We staan voor maand van de waarheid”

  Francky Dury sluit moeilijk jaar met Zulte Waregem af in Eupen: “We staan voor maand van de waarheid”

  Vanavond zet Zulte Waregem met zijn verste verplaatsing van het seizoen een punt achter het voetbaljaar 2020, dat voor Essevee meer kommer en kwel dan voetbalplezier in petto had. Francky Dury kijkt al vooruit naar 2021 en dan vooral naar januari, een periode die de coach met het nodige gevoel voor dramatiek nu al het predikaat ‘belangrijkste maand uit het bestaan van de club’ toedicht. Maar eerst wil hij nog ten minste één punt sprokkelen in de onafgebroken strijd om sportief te overleven.
 2. Cameron Humphreys met Zulte Waregem zondag tegen KVO: “Na nul op negen zo snel mogelijk ‘back on track’ geraken”
  VOETBAL 1A

  Cameron Humphreys met Zulte Waregem zondag tegen KVO: “Na nul op negen zo snel mogelijk ‘back on track’ geraken”

  Even kwam play-off 2 in zicht voor Zulte Waregem door de goede reeks van 23 punten op 33, maar in één week tijd werd drie keer verloren en moet Essevee weer wat meer achterom kijken. “We hebben genoeg kwaliteit om niet bang te moeten worden”, aldus interimcoach Davy De fauw vastberaden na het verlies woensdag in Genk. Zondag zak KV Oostende naar de akker van het Regenboogstadion af.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei