RV
Volledig scherm
© RV

STAGEDAGBOEK ZULTE WAREGEM: "De focus ligt op de toekomst"

0 reacties

 1. Abdoulaye Sissako (Zulte Waregem) wil nu ook ín Anderlecht winnen: “We klopten hen toch al eens?”
  voetbal jupiler pro league

  Abdoulaye Sissako (Zulte Waregem) wil nu ook ín Anderlecht winnen: “We klopten hen toch al eens?”

  Ondanks de nipte nederlaag verliet Zulte Waregem vorige zaterdag de Genkse Cegeka Arena met een verhoogd vertrouwen. De prestatie tegen de competitieleider opent perspectieven in de strijd om het behoud. Vanavond hoopt Essevee in een leeg Lotto Park te verrassen tegen Anderlecht. “We hebben de voorbije weken enorme stappen gezet”, maakt Abdoulaye Sissako zich sterk.
 2. Jelle Vossen ziet Zulte Waregem het weer weggeven in Leuven: “Wie zich niet kan opladen, heeft een probleem”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Jelle Vossen ziet Zulte Waregem het weer weggeven in Leuven: “Wie zich niet kan opladen, heeft een probleem”

  Je zal maar Mbaye Leye zijn. Ook zaterdag in Leuven begon Zulte Waregem weer uitstekend, maar na een halfuur gingen de goals in geschenkverpakking er aan het verkeerde doel in. Halfweg was Essevee uitgeteld aan Den Dreef. “Maar als je ziet dat Oostende kan winnen van Club en eerder ook Kortrijk dat op Standard deed, dan moeten we erin geloven dat ook wij nog niet zijn uitgeteld”, houdt de coach er de moed in. Tegen beter weten in allicht.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Frederik D’Hollander straks met Zulte Waregem op Standard: “Niks is onmogelijk, dat is mijn boodschap”
  voetbal JPL

  Frederik D’Hollander straks met Zulte Waregem op Standard: “Niks is onmogelijk, dat is mijn boodschap”

  Vanavond begint voor Zulte Waregem op Standard de laatste rechte lijn richting het behoud. Zonder Mbaye Leye, die woensdag de wacht werd aangezegd, maar met Frederik D’Hollander als nieuwe T1 in de dugout. De 46-jarige rasechte Waregemnaar heeft er een hectische week op zitten. Kan hij met zijn enthousiasme het tij keren voor de noodlijdende fusieclub? “Ik kijk niet achterom, dat is zinloos, maar heb vooral heel veel met de spelers gesproken”, vat de interimcoach zijn aanpak samen.
 3. Mbaye Leye (Zulte Waregem) trekt vol vertrouwen naar Genk: “Ook in dit soort matchen iets oogsten”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Mbaye Leye (Zulte Waregem) trekt vol vertrouwen naar Genk: “Ook in dit soort matchen iets oogsten”

  Vanavond moet Zulte Waregem op bezoek bij competitieleider Racing Genk, dat een bekerkater heeft door te spoelen. Wordt Essevee na twee zeges weer keihard met beide voeten op de grond gezet? “Ik ben niet bang voor een pandoering”, spreekt Mbaye Leye een groot vertrouwen in zijn versterkte spelersgroep uit. “En dan nog? Tegen de best voetballende ploeg van dit land zou verliezen geen schande zijn, maar ik heb mijn jongens ingepeperd dat we ook in Genk of tegen Club Brugge moeten proberen iets te rapen.”
 4. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.