Omar Govea heeft de bal rond de Gentse muur in het doel van Bolat gekruld, tot vreugde van Laurens De Bock en Gianni Bruno: "De zege voor de ploeg blijft het belangrijkste, maar ik ben toch ook content dat ik mijn statistieken kon opkrikken."
Volledig scherm
Omar Govea heeft de bal rond de Gentse muur in het doel van Bolat gekruld, tot vreugde van Laurens De Bock en Gianni Bruno: "De zege voor de ploeg blijft het belangrijkste, maar ik ben toch ook content dat ik mijn statistieken kon opkrikken." © Photo News

Omar Govea zet Zulte Waregem op weg naar overwinning in Gent: “We moeten elke week dit gezicht tonen”

“Als je de nul kan houden, kan je ook winnen”. Die oneliner houdt Francky Dury zijn spelers wel vaker voor. In de Ghelamco Arena bracht Zulte Waregem de theorie ook in praktijk. Met de vierde zege van het seizoen kruipt Essevee weer wat verder weg van de concurrentie onderin de klassering. Met dank aan Omar Govea, die de Buffalo’s met enkele technische hoogstandjes bijeenveegde.

  1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
    Multimedia

    Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

    Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
  2. 18 vragen voor de 18 profseizoenen van kersvers assistent-coach Davy De fauw: “Preud’homme is mijn voorbeeld, zonder twijfel”
    PREMIUM
    Zulte Waregem

    18 vragen voor de 18 profseizoe­nen van kersvers assistent-coach Davy De fauw: “Preud’homme is mijn voorbeeld, zonder twij­fel”

    (lacht) “Ik ben een goeie slaper. Het is wel een feit dat ik zeven op zeven met deze beslissing bezig geweest ben. Eigenlijk krijg je van het moment dat je 35 bent elke zes maanden de vraag wanneer je stopt. Nu was het het goeie moment: ik ben Essevee bijzonder dankbaar voor deze kans. Ik speelde nog zo goed als alles, voel me uitstekend, maar soms moet je gewoon springen.”
  1. "Wout is bijna de koning van België"
    Play

    "Wout is bijna de koning van België"

  2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
    Play
    EK voetbal

    Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"