Jelle Vossen (33) doet openhartig zijn verhaal nadat hij getroffen werd door een vleesetende bacterie: “Voor mijn dochters (Alixe (6) en Camille (3) was het raar om mij in een ziekenhuisbed te zien liggen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Vossen (33) doet openhartig zijn verhaal nadat hij getroffen werd door een vleesetende bacterie: “Voor mijn dochters (Alixe (6) en Camille (3) was het raar om mij in een ziekenhuisbed te zien liggen.” © Photonews/Instagram

Jelle Vossen vreesde het ergste nadat vleesetende bacterie hem trof: "Mijn vrouw en jongste dochter waren erbij toen ik geen adem meer kreeg”

Belgisch voetbal“Ik hoestte bloedklonters op, kreeg geen adem meer.” Jelle Vossen (33) doet openhartig zijn verhaal nadat hij getroffen werd door een vleesetende bacterie. “Had ik langer gewacht om naar de spoed te gaan...” Daarom heeft de spits van Zulte Waregem ook een belangrijke boodschap.

15 reacties

 • Rrwin De Jaeger

  2 maanden geleden
  Misschien iemand voor ons Anderlecht? Ik zie het zitten sowieso...
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Goed herstel Jelle. Topspits. Hadden we hem nu maar bij Club 😊.
 • eddy van overstraeten

  2 maanden geleden
  Veel beterschap topper
 • Ludo Kustermans

  2 maanden geleden
  Gelukkig al beter.... Goeie voetballer, goaltjesmaker
 • Christophe Duquesnoy

  2 maanden geleden
  Hopelijk blijf je 🤞🏻
 1. Herboren Jelle Vossen lag vijf dagen in het ziekenhuis met vleesetende bacterie: “Van fitte mens zomaar naar één brok ellende”
  Play
  12

  Herboren Jelle Vossen lag vijf dagen in het ziekenhuis met vleeseten­de bacterie: “Van fitte mens zomaar naar één brok ellende”

  De wederopstanding van Zulte Waregem zette zich zaterdag tegen Westerlo slechts half door. Essevee kon geen nieuwe zege bijschrijven, maar het punt dat in het slotkwartier werd thuisgehouden kan in de eindafrekening evenwel van groot belang blijken. Ook, en vooral, om wie het was die de bal tegen de netten kopte: Jelle Vossen. Altijd een garantie voor goals, maar nu toch herboren. Vossen was twee maanden onbeschikbaar door “last van de luchtwegen”. Maar er blijkt veel meer aan de hand te zijn geweest.
 2. Novatus Miroshi (Zulte Waregem) zondag voor waarheid tegen KV Oostende: “Het wordt echt do or die”
  voetbal jupiler pro league

  Novatus Miroshi (Zulte Waregem) zondag voor waarheid tegen KV Oostende: “Het wordt echt do or die”

  Zondagavond begint Zulte Waregem tegen KV Oostende aan het 'drieluik van de waarheid’ in de strijd om te overleven in de hoogste afdeling. Essevee rekent daarbij op alle beschikbare krachten. Ook nu weer dreigt mogelijk een onderbezetting in het verdedigende compartiment, waarin met name Novatus Miroshi al wekenlang de bressen moet dichten. “Als het moet wil ik zelfs in doel gaan staan”, lacht de jonge Tanzaniaan.
 3. Zinho Gano (Zulte Waregem) bekert vanavond tegen STVV: “Finale stille droom, maar competitie primeert”
  voetbal

  Zinho Gano (Zulte Waregem) bekert vanavond tegen STVV: “Finale stille droom, maar competitie primeert”

  Vanavond komt Zulte Waregem eindelijk nog eens zonder het mes op de keel aan een aftrap. Sint-Truiden is te gast in de Elindus Arena, waar voor een keertje alles mag maar niks moet. Essevee kan zijn moeilijk seizoen kleur geven door in de beker stuntploeg STVV uit te schakelen, maar een uitschakeling zal niemand als dramatisch ervaren. Want ook na de deugddoende zege tegen KV Mechelen blijft de situatie van de club in de behoudsstrijd behoorlijk precair, waardoor de bekeropdracht vanavond als een leuk extraatje wordt opgevat. Ook door Zinho Gano, inmiddels al goed voor zes goals in negen wedstrijden sinds zijn terugkeer op het voorplan.