Jelle Vossen (33) doet openhartig zijn verhaal nadat hij getroffen werd door een vleesetende bacterie: “Voor mijn dochters (Alixe (6) en Camille (3) was het raar om mij in een ziekenhuisbed te zien liggen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Vossen (33) doet openhartig zijn verhaal nadat hij getroffen werd door een vleesetende bacterie: “Voor mijn dochters (Alixe (6) en Camille (3) was het raar om mij in een ziekenhuisbed te zien liggen.” © Photonews/Instagram

Jelle Vossen vreesde het ergste nadat vleesetende bacterie hem trof: "Mijn vrouw en jongste dochter waren erbij toen ik geen adem meer kreeg”

Belgisch voetbal“Ik hoestte bloedklonters op, kreeg geen adem meer.” Jelle Vossen (33) doet openhartig zijn verhaal nadat hij getroffen werd door een vleesetende bacterie. “Had ik langer gewacht om naar de spoed te gaan...” Daarom heeft de spits van Zulte Waregem ook een belangrijke boodschap.

15 reacties

 • Rrwin De Jaeger

  2 maanden geleden
  Misschien iemand voor ons Anderlecht? Ik zie het zitten sowieso...
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Goed herstel Jelle. Topspits. Hadden we hem nu maar bij Club 😊.
 • eddy van overstraeten

  2 maanden geleden
  Veel beterschap topper
 • Ludo Kustermans

  2 maanden geleden
  Gelukkig al beter.... Goeie voetballer, goaltjesmaker
 • Christophe Duquesnoy

  2 maanden geleden
  Hopelijk blijf je 🤞🏻
 1. Louis Bostyn (Zulte Waregem) is niet te spreken over VAR-beslissing tegen Standard: “Stop er gewoon mee”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Louis Bostyn (Zulte Waregem) is niet te spreken over VAR-beslissing tegen Standard: “Stop er gewoon mee”

  Hij leek met een paar uitstekende reddingen op weg om de held van Zulte Waregem te worden zaterdag tegen Standard, maar lag met een strafschopovertreding uiteindelijk aan de basis van de nederlaag. Al waren de meningen over die penalty verdeeld en kon vooral Louis Bostyn zelf zich niet verzoenen met de VAR-tussenkomst. “Het is om moedeloos van te worden”, zegt Bostyn.
 2. Alieu Fadera (Zulte Waregem) vol lof over Ruud Vormer: “Als zo iemand je raad geeft, móet je luisteren”
  voetbal jupiler pro league

  Alieu Fadera (Zulte Waregem) vol lof over Ruud Vormer: “Als zo iemand je raad geeft, móet je luisteren”

  Alieu Fadera is na een moeizaam eerste seizoen stilaan tot één van de sterkhouders bij Zulte Waregem uitgegroeid. Dat demonstreerde de 21-jarige Gambiaan ook weer tegen Sint-Truiden, waar hij met zijn doelpunt en de uitgelokte tweede strafschop een immens aandeel in de kwalificatie voor de halve finales van de beker opeiste. “We spelen nu met veel vertrouwen, hopelijk kunnen we ook zaterdag in Genk die lijn doortrekken.”
 1. Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabiliseert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”
  Livios

  Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabili­seert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Timothy Derijck (Zulte Waregem) in derby tegen KVK verplicht te winnen: “Het geloof is er absoluut nog bij ons”
  voetbal jupiler pro league

  Timothy Derijck (Zulte Waregem) in derby tegen KVK verplicht te winnen: “Het geloof is er absoluut nog bij ons”

  Met een zwaar gehavend middenveld (zonder Vormer, Brüls en Rommens) moet Zulte Waregem vanavond aan de bak in de meer dan ooit beladen derby met KV Kortrijk. Het mes op de keel na twee niet gewonnen zespuntenmatchen: komt het nog goed met Essevee dit seizoen? Timothy Derijck is overtuigd van wel: “De verloren punten moeten we pakken tegen op papier sterkere tegenstanders, maar dat kan.”