Cameron Humphreys en Louis Bostyn (op dit beeld in duel met Osman Bukari van Gent) presteren al wekenlang op hoog niveau in de Waregemse defensie.
Volledig scherm
Cameron Humphreys en Louis Bostyn (op dit beeld in duel met Osman Bukari van Gent) presteren al wekenlang op hoog niveau in de Waregemse defensie. © Photo News

Francky Dury (Zulte Waregem) kijkt voorzichtig omhoog: “OHL blijft bijzonder moeilijk te ontwrichten”

VOETBAL 1AEind januari. Dat ijkpunt had Zulte Waregem-trainer Francky Dury vooropgezet om eventueel de ambities bij te stellen. Tot zolang houdt hij een slag om de arm. Al durft Dury, na de vier opeenvolgende overwinningen en de negende plaats in de tussenstand, toch al een beetje vroeger dan gepland voorzichtig omhoog kijken. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Francky Dury (Zulte Waregem) eindelijk uit quarantaine en weer in dug-out op Charleroi: “Bekerdomper niet dramatiseren”
  VOETBAL 1A

  Francky Dury (Zulte Waregem) eindelijk uit quarantai­ne en weer in dug-out op Charleroi: “Bekerdom­per niet dramatise­ren”

  Deze namiddag zit trainer Francky Dury eindelijk weer in de dug-out bij Zulte Waregem. In het Stade du Pays van Charleroi, op een paar kilometer van het Stade de la Neuville waar zijn team vorige woensdag roemloos uit de Belgische beker werd gekegeld door Olympic. “Emotioneel was dat onaanvaardbaar, rationeel noem ik die uitschakeling geen drama”, aldus de T1 van Essevee.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart