Cameron Humphreys vocht woensdagavond menig duel uit met de Genkse topschutter Paul Onuachu: “Wat een kanjer, ik was niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, die er niet in slaagde om hem aan banden te leggen.”
Volledig scherm
Cameron Humphreys vocht woensdagavond menig duel uit met de Genkse topschutter Paul Onuachu: “Wat een kanjer, ik was niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, die er niet in slaagde om hem aan banden te leggen.” © Photo News

Cameron Humphreys met Zulte Waregem zondag tegen KVO: “Na nul op negen zo snel mogelijk ‘back on track’ geraken”

VOETBAL 1AEven kwam play-off 2 in zicht voor Zulte Waregem door de goede reeks van 23 punten op 33, maar in één week tijd  werd drie keer verloren en moet Essevee weer wat meer achterom kijken. “We hebben genoeg kwaliteit om niet bang te moeten worden”, aldus interimcoach Davy De fauw vastberaden na het verlies woensdag in Genk. Zondag zak KV Oostende naar de akker van het Regenboogstadion af.

 1. Ibrahima Seck staat met Zulte Waregem voor cruciale inhaalmatch tegen KVO: “Fans hopelijk massaal achter ons”
  VOETBAL 1A

  Ibrahima Seck staat met Zulte Waregem voor cruciale inhaal­match tegen KVO: “Fans hopelijk massaal achter ons”

  Straks is het van moeten voor Zulte Waregem. De inhaalwedstrijd in de vooravond tegen KV Oostende (aftrap om 18.45 uur) kan richtinggevend worden voor Essevee in de lange overlevingsstrijd die de komende weken wacht. “Al onze thuismatchen worden nog belangrijk, we mogen die eerste in de rij nu niet gaan overwaarderen”, vindt Ibrahima Seck. “Ook tegen Anderlecht moeten we er zaterdag staan. Maar eerst Oostende dus.”
 1. Laurens De Bock (Zulte Waregem) balt vuist na puntenverlies op Kiel: “Niet zeuren, maar rangen sluiten”
  Voetbal 1A

  Laurens De Bock (Zulte Waregem) balt vuist na puntenver­lies op Kiel: “Niet zeuren, maar rangen sluiten”

  Het had een fijne zaterdag kunnen worden voor Zulte Waregem, dat aan de rust op het Kiel met 1-3 leidde en op weg leek naar een makkelijke zege. In het laatste kwart van de wedstrijd liet Essevee zich echter nog de kaas van de boterham snoepen. “Dit is bijzonder zuur, maar een punt is nog altijd beter dan geen punt. We mogen dit niet te lang op ons gemoed laten werken”, verlegde kapitein Laurens De Bock de focus meteen naar de moeilijke verplaatsing naar Racing Genk die volgende week wacht.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.