Cameron Humphreys vocht woensdagavond menig duel uit met de Genkse topschutter Paul Onuachu: “Wat een kanjer, ik was niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, die er niet in slaagde om hem aan banden te leggen.”
Volledig scherm
Cameron Humphreys vocht woensdagavond menig duel uit met de Genkse topschutter Paul Onuachu: “Wat een kanjer, ik was niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn, die er niet in slaagde om hem aan banden te leggen.” © Photo News

Cameron Humphreys met Zulte Waregem zondag tegen KVO: “Na nul op negen zo snel mogelijk ‘back on track’ geraken”

VOETBAL 1AEven kwam play-off 2 in zicht voor Zulte Waregem door de goede reeks van 23 punten op 33, maar in één week tijd  werd drie keer verloren en moet Essevee weer wat meer achterom kijken. “We hebben genoeg kwaliteit om niet bang te moeten worden”, aldus interimcoach Davy De fauw vastberaden na het verlies woensdag in Genk. Zondag zak KV Oostende naar de akker van het Regenboogstadion af.

 1. Jelle Vossen (Zulte Waregem) houdt er de moed in na nederlaag in Mechelen: “Ons lot nog altijd in eigen handen”
  VOETBAL 1A

  Jelle Vossen (Zulte Waregem) houdt er de moed in na nederlaag in Mechelen: “Ons lot nog altijd in eigen handen”

  Met een derde nederlaag in vier wedstrijden stapte Zulte Waregem zaterdagavond met een slecht gevoel de bus op in Mechelen. Essevee presteerde vooral in de eerste helft niet op niveau in het AFAS-stadion, maar waar dat een week eerder tegen Eupen nog konden worden rechtgezet liep het team van Francky Dury nu na elke aansluitingstreffer op het Mechelse mes. “We moeten eerlijk zijn, Mechelen was beter en verdiende de drie punten, maar dit smaakt toch zuur”, sakkert Jelle Vossen.
 2. Eddy Cordier (Zulte Waregem) stapt 2021 met vertrouwen in: “Covid erger dan 7-0 in Anderlecht of 0-6 tegen Club”
  VOETBAL 1A

  Eddy Cordier (Zulte Waregem) stapt 2021 met vertrouwen in: “Covid erger dan 7-0 in Anderlecht of 0-6 tegen Club”

  Sinds 2014 heeft Eddy Cordier (60) bij Zulte Waregem de dagelijkse leiding, eerst als algemeen manager en sinds december 2017 als CEO. Met zowat een kwarteeuw dienst bij de fusieclub op de teller, stapt Cordier optimistisch het nieuwe kalenderjaar in. Ook al beseft hij meer dan wie ook hoe belangrijk én cruciaal 2021 voor de toekomst van Essevee wordt. “Covid heeft er het afgelopen jaar stevig ingehakt. Mijn grote hoop voor 2021 is uiteraard een mooi seizoenseinde, maar ook en vooral dat we geen maanden meer zullen moeten wachten om ons trouwe publiek weer te mogen verwelkomen in het Regenboogstadion.”
 3. In navolging van Deschacht. ‘Sjotten tot je 40', zo doe je dat: “Spelers die zich niet jarenlang tot in de puntjes verzorgen, mogen het vergeten”
  PREMIUM
  Voetbal

  In navolging van Deschacht. ‘Sjotten tot je 40', zo doe je dat: “Spelers die zich niet jarenlang tot in de puntjes verzorgen, mogen het vergeten”

  Hij blijft maar gaan. Olivier Deschacht, die zondag in zijn 500ste match op zijn 39ste nog raak trof ook. “Een dikke chapeau”, klinkt het bij ervaringsdeskundigen Simons, Borkelmans en Vander­smissen – de drie veldspelers die tot na hun 40ste in eerste klasse speelden als we wijlen Hector Goetinck (Club Brugge) en Jan Vanoirbeek (STVV) buiten beschouwing laten. Wil Deschacht recordhouder Simons bijbenen, dan moet hij nog bijna twee jaar doorgaan: “Spelers die zich niet jarenlang verzorgen, mogen het vergeten.”
 1. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei