Illustration shows the skybox vip area during the Jupiler Pro League match between Zulte Waregem and Standard de Liege, in Waregem, Tuesday 23 January 2018, on day 23 of the Jupiler Pro League, the Belgian soccer championship season 2017-2018.
BELGA PHOTO BRUNO FAHY
Volledig scherm
Illustration shows the skybox vip area during the Jupiler Pro League match between Zulte Waregem and Standard de Liege, in Waregem, Tuesday 23 January 2018, on day 23 of the Jupiler Pro League, the Belgian soccer championship season 2017-2018. BELGA PHOTO BRUNO FAHY © BELGA

Binnenkijken in het nieuwe pronkjuweel van Essevee

5 reacties

 • anti play off

  5 jaar geleden
  gert lans, gij zijt ne echte mauve. altijd zagen en klagen op andere ploegen. ik gun zulte dit. al eens gezien hoever uw ploegje staat. rsca boert achteruit, maar de echte boeren gaan vooruit. FCB fan
 • Patrick Brusseel

  5 jaar geleden
  Gert Lans, ga biljarten ipv op ieder artikel je gal te spuwen. Trouwens een betere trainer dan Dury vinden ze nooit. En spelers hebben ze ondertussen al gekocht en ze zijn op goede weg zich te redden. Op het Club-Oostende artikel was je ook al zo stoer. Jaloersheid doet wat met een mens.
 • alex oderij

  5 jaar geleden
  Wat een afgunst weer,sukkels
 • gert lans

  5 jaar geleden
  Mooi genoeg om in 1 b te spelen ! Hadden ze niet beter wat voetballers gekocht én eens een échte trainer !?
 • Wilfried Devos

  5 jaar geleden
  Zal mooi zijn in 1B
 1. Sammy Bossut (Zulte Waregem) weet dat driepunter in Seraing nu absolute noodzaak is: “Het is nog niet gedaan”
  voetbal jupiler pro league

  Sammy Bossut (Zulte Waregem) weet dat driepunter in Seraing nu absolute noodzaak is: “Het is nog niet gedaan”

  Vier punten op Eupen en Kortrijk: zoveel bedraagt de achterstand van Zulte Waregem op de veilige vijftiende plaats. De eerste van drie cruciale wedstrijden tegen rechtstreekse degradatieconcurrenten, leverde tegen KV Oostende vorig weekend slechts één punt op. Als Essevee nog terug ‘bij de mensen’ wil geraken, dan heeft het geen andere keuze dan zaterdag in Seraing met de drie punten aan de haal te gaan. En daarna ook tegen Kortrijk te winnen. “We gaan er met zijn allen onze kop moeten voor leggen, maar ik heb echt nog niet het gevoel dat de strijd gestreden is”, maakt kapitein Sammy Bossut zich sterk.
 2. Alessandro Ciranni hoopt Brugse kater met Zulte Waregem weg te spoelen in de beker: “Hoog niveau”
  voetbal jupiler pro league

  Alessandro Ciranni hoopt Brugse kater met Zulte Waregem weg te spoelen in de beker: “Hoog niveau”

  Na een schorsingsdag tegen Westerlo nam Alessandro Ciranni zijn plaats bij Zulte Waregem tegen Club Brugge weer in, al had Mbaye Leye een speciale opdracht in petto voor de polyvalente Limburger. Voor het eerst kwam hij in de “back-three” postvatten. De krappe nederlaag zorgde even voor een kater. “Maar onze prestatie was meer dan bemoedigend met het oog op de heenmatch in de beker donderdag tegen KV Mechelen”, maakt Ciranni zich sterk.
 3. Christian Brüls (Zulte Waregem) niet ontgoocheld na krap verlies in Genk: “Alleen efficiëntie ontbrak”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Christian Brüls (Zulte Waregem) niet ontgoo­cheld na krap verlies in Genk: “Alleen efficiën­tie ontbrak”

  In de Cegeka Arena slaakten ze een diepe zucht bij Racing Genk. De competitieleider hield de drie punten thuis tegen Zulte Waregem, maar dat kostte bloed, zweet en tranen. Bij Essevee ondanks het krappe verlies toch geen zure gezichten. “Ik ben fier op wat mijn ploeg bracht”, zei een zowaar lachende Mbaye Leye. “Wie het de toekomstige kampioen zo moeilijk maakt, vertrekt hier met een goed gevoel”, sprak ook Christian Brüls tevreden.
 1. Zinho Gano bekert vanavond met Zulte Waregem in Mechelen: “Kans op finale geef je niet zomaar weg”
  voetbal

  Zinho Gano bekert vanavond met Zulte Waregem in Mechelen: “Kans op finale geef je niet zomaar weg”

  Zulte Waregem zal vanavond niet met een veredelde B-ploeg de bekerreturn op KV Mechelen afwerken. Hoewel de kwalificatiekansen klein lijken na het thuisverlies van een maand geleden, geloven ze aan de Gaverbeek dat een vierde bekerfinale voor Essevee nog niet helemaal verloren is. “De bekercampagne geeft ons moeilijk seizoen kleur, we blijven er vol voor gaan”, klinkt het unisono bij spelers en staf.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.