Na 2 jaar uitstel is het eindelijk zo ver: Zoutleeuw Zomert strijkt op zaterdag 20 augustus terug neer op de Grote Markt!
Volledig scherm
Na 2 jaar uitstel is het eindelijk zo ver: Zoutleeuw Zomert strijkt op zaterdag 20 augustus terug neer op de Grote Markt! © Stad Zoutleeuw

Zoutleeuw Zomert

ZoutleeuwBobby, Willy Sommers en Festeyn staan garant voor een gevarieerd aanbod waar iedereen zijn gading kan in vinden. Na 2 jaar uitstel is het eindelijk zo ver: Zoutleeuw Zomert strijkt op zaterdag 20 augustus terug neer op de Grote Markt! En hoe kan je deze bijzondere editie beter aftrappen dan met 5 charmante jongens met bakken talent?! Om 19.30 uur bijt Bobby, mét Leeuwenaar Brecht Gurny de spits af. Van het voorprogramma van Niels Destadsbader in de Ghelamco Arena naar de Grote Markt van Zoutleeuw: voor deze onstuimige mannen kan het allemaal. Met eigen songs en een paar heerlijke covers zullen ze ongetwijfeld alle harten sneller doen slaan.

  1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
    Spaargids.be

    Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

    Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.