Stad Zoutleeuw verlengt de termijn om afval ten gevolge van waterschade kosteloos naar het recyclagepark tot en met 14 augustus.
Volledig scherm
Stad Zoutleeuw verlengt de termijn om afval ten gevolge van waterschade kosteloos naar het recyclagepark tot en met 14 augustus. © EcoWerf

Zoutleeuw verlengt termijn om spullen getroffen door waterschade kosteloos naar recyclagepark te brengen

 1. VIDEO. Hagelandse toeristenattractie doet even dienst als DJ-booth “Draaien op twaalf meter hoog is een unieke ervaring”
  PREMIUM
  Zoutleeuw / Tielt-Winge

  VIDEO. Hagelandse toeristen­at­trac­tie doet even dienst als DJ-booth “Draaien op twaalf meter hoog is een unieke ervaring”

  Tijdens de lockdown wierpen tal van artiesten wierpen zich op allerhande digitale platformen om alsnog hun fans te bereiken. Zolang er geen liveoptredens waren toegelaten, waren het livestreams en virtuele fuiven al wat de klok sloeg. Ook producer en dj Medly, né Joni Laceur (23), uit Zoutleeuw zag op Instagram hoe alsmaar meer muzikanten de dansvloer verruilde voor een unieke. Medly kon niet achter blijven en draaide eind juni een dj-set op een wel heel bijzonder locatie. Afgelopen zondag deelde hij het resultaat. “Voor mijn werk doorkruis ik dagelijks de streek en zo kwam ik op het idee om mijn draaitafel op een unieke plek in het Hageland te installeren”, vertelt Laceur.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.