Vanaf deze week kan je een beweegroute volgen in het park aan de OCMW-campus in Zoutleeuw. Tweede van rechts: Ilse Beelen (CD&V), schepen van Welzijn en Gezonde Geemte en uiterst rechts: BOV-coach Lieve Klaps.
Volledig scherm
Vanaf deze week kan je een beweegroute volgen in het park aan de OCMW-campus in Zoutleeuw. Tweede van rechts: Ilse Beelen (CD&V), schepen van Welzijn en Gezonde Geemte en uiterst rechts: BOV-coach Lieve Klaps. © Bollen

Zoutleeuw opent beweegroute: “Voeg een work-out toe aan je wandeling”

ZoutleeuwSinds dinsdag 21 juni kan je in het park van de OCMW-campus Zoutleeuw terecht om te werken aan je conditie. Er staan namelijk verschillende laagdrempelige oefeningen, netjes verspreid over 850 meter. Je kan er je uithouding, evenwicht en kracht beproeven. 

  1. Met zijn elektrische fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”
    PREMIUM

    Met zijn elektri­sche fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”

    “Doorgedreven comfort, fietsveiligheid en een rijervaring waar je alleen maar gelukkig van kan worden.” Met de ÅSKA BIKE, die eind deze maand officieel wordt gelanceerd, wil ondernemer Filip Dehing (51) uit Leefdaal de elektrische fiets ‘revolutioneren’. Daarvoor doet hij uitsluitend een beroep op gespecialiseerde Belgische en Europese leveranciers. “Met enkele belangrijke zaken onderscheiden wij ons van de concurrentie.” Koken kost geld, zo blijkt uit het prijskaartje van de tweewieler.