De man werd door de hulpdiensten overgebracht naar de spoeddienst van het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden.
Volledig scherm
De man werd door de hulpdiensten overgebracht naar de spoeddienst van het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden. © Bollen

Werkman valt van ladder en vervolgens uit raam op eerste verdiep

 1. De coronacijfers in Zoutleeuw van dinsdag 29 september

  De coronacij­fers in Zoutleeuw van dinsdag 29 september

  In Zoutleeuw zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 3 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Zoutleeuw komt dat getal nu op 35 te liggen. Zoutleeuw heeft daarmee meer dan 30 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 2. De gemeente zal terechtkomen in het volgende alarm niveau wanneer ze meer dan 50 gevallen hebben. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Winkeldieven nemen de vlucht, rijden tegen andere wagen maar kunnen ontkomen

  Winkeldie­ven nemen de vlucht, rijden tegen andere wagen maar kunnen ontkomen

  In de Aldi aan de Hannuitsesteenweg in Landen heeft het personeel maandag rond 17.40 uur twee mannen betrapt op diefstal van pistachenoten, roltabak en haarproducten. Er werd getracht de verdachten staande te houden maar het duo nam de vlucht. Het personeel zette in eerste instantie te voet de achtervolging in maar de verdachten konden ontkomen met een wagen. Tijdens hun vlucht reden ze nog tegen een geparkeerde wagen. De politie speurt het tweetal op.
 3. Op heterdaad betrapte inbreker kan vluchten met laptops en handtas

  Op heterdaad betrapte inbreker kan vluchten met laptops en handtas

  In een appartement in de Stationsstraat heeft de zoon des huizes woensdag bij zijn thuiskomst een inbreker op heterdaad betrapt. De dief kon echter de vlucht nemen. Door het tumult was ook de bewoonster gewekt. In de living merkten moeder en zoon op dat de kasten openstonden. Op het eerste gezicht bleek er niets gestolen maar ‘s ochtends werd duidelijk dat er twee laptops en een handtas gestolen waren. De politie opende een onderzoek naar de mogelijke daders.