Koningin Matilde bezoekt speelplein Ruimte in Zoutleeuw.
Volledig scherm
Koningin Matilde bezoekt speelplein Ruimte in Zoutleeuw. © Bollen

VIDEO. Verven, UNO spelen en bellenblazen: koningin Mathilde bezoekt met veel enthousiasme speelplein Ruimte in Zoutleeuw

Niemand minder dan koningin Mathilde was vrijdag te gast in Zoutleeuw om 30 jaar speelpleinwerking Ruimte te vieren. De monitoren en de jongeren verwelkomden de vorstin met veel warmte. Samen speelden ze een potje kaarten, maakten ze een mooie tekening met verf en er werden bellen geblazen.

0 reacties

  1. Cosmo Café zorgt voor feestelijk EK-dorp met Chicaz Beauty Bar en café Bistroke: “Waar Truienaars het ‘normale’ leven weer stilaan kunnen oppikken”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Cosmo Café zorgt voor feestelijk EK-dorp met Chicaz Beauty Bar en café Bistroke: “Waar Truienaars het ‘normale’ leven weer stilaan kunnen oppikken”

    Truiense voetbalfans die nog de perfecte locatie zoeken om zaterdag voor onze Rode Duivels te supporteren, onthouden best één adres: de Groenmarkt. Daar slaan Cosmo Café, Chicaz Beauty Bar en café Bistroke de handen in elkaar voor een feestelijk EK-dorp...op hun eigen terras. Denk aan grote TV-schermen, een kwalitatief driegangenmenu én een make-upstand om zeker die Belgische driekleur op je gezicht te laten toveren.