Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Twee ingrepen voor kerstperiode aan Grote Steenweg (N3)

Een aannemer start in opdracht van Wegen en Verkeer in de week van 9 december met aanpassingen langs en op de Grote Steenweg (N3) in Dormaal en Halle-Booienhoven, twee deelgemeenten van Zoutleeuw. Beide werven liggen op een kleine anderhalve kilometer van elkaar en worden gelijktijdig uitgevoerd.

0 reacties

 1. Door wateroverlast getroffen Linter krijgt bezoek van minister Verlinden
  Linter

  Door waterover­last getroffen Linter krijgt bezoek van minister Verlinden

  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) bezocht vrijdag het door wateroverlast getroffen gebied in Linter. Op doorreis naar Luik nam de minister de tijd om poolshoogte te nemen in de Getevallei, die bijzonder zwaar getroffen werd door het noodweer. Zo is zowel de Kleine als Grote Gete buiten haar oevers getreden in Linter. Om de schade aan woningen te beperken, werd in overleg met de VMM (Vlaamse Milieumaatschappij) een bres geslagen in de oever van de Grote Gete in Drieslinter. Dat ontlastte de druk op de Gete zowel in Linter als verder stroomafwaarts. De minister stak de getroffenen een hart onder de riem en nam de tijd om met heel wat inwoners te spreken over de wateroverlast.
 2. #REDCHALLENGE. Sint-Truiden gaat de uitdaging aan en kleurt helemaal rood: van tricolore dansers tot Belgische frietjes voor de leerlingen
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  #REDCHAL­LEN­GE. Sint-Trui­den gaat de uitdaging aan en kleurt helemaal rood: van tricolore dansers tot Belgische frietjes voor de leerlingen

  Sint-Truiden kleurde dinsdag helemaal rood voor de ‘Red Challenge’ van VTM Nieuws en hln.be. De Rode Duivels hadden de Limburgse gemeente uitgedaagd om zich te ontpoppen tot een heus ‘Rode Duivels’-dorp, en mét succes. Tal van grote en kleine Truienaars gingen vol enthousiasme de uitdaging aan om onze voetbalploeg vol trots aan te moedigen.