De stadsdiensten zullen ook telefonisch niet bereikbaar zijn.
Volledig scherm
De stadsdiensten zullen ook telefonisch niet bereikbaar zijn. © Bollen

Stadsdiensten gesloten op 7 oktober

 1. IN BEELD. Café ‘t Elfde Gebod kleurt roder dan rood om Duivels naar overwinning te supporteren
  Zepperen

  IN BEELD. Café ‘t Elfde Gebod kleurt roder dan rood om Duivels naar overwin­ning te supporte­ren

  Evenement na evenement werd afgelast in de aanloop naar het WK voetbal, maar daar was in Sint-Truiden weinig van te merken. In café 't Elfde Gebod in Zepperen werd er lustig op los gesupporterd voor de Rode Duivels. Onder het mom van ‘Wat in Qatar niet mag, mag hier wel' vloeit het bier al vlotjes naar binnen en al schreeuwend worden de Duivels naar de overwinning geholpen. Dat het de Rode Duivels effectief gelukt is, is vooral te danken aan de supporterende Truienaren!
 2. Begin oktober overleed hun mama, zaterdag heropenen Gaëlle (21) en Frederique (18) ‘La V en Rose’: “Mama zal altijd aanwezig zijn als beschermengel”
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  Begin oktober overleed hun mama, zaterdag heropenen Gaëlle (21) en Frederique (18) ‘La V en Rose’: “Mama zal altijd aanwezig zijn als beschermen­gel”

  Begin oktober overleed de Truiense onderneemster Veronique Debay onverwacht na hartfalen. De verslagenheid was enorm, haar kledingwinkel ‘La V en Rose’ bleef twee maanden dicht. Tot zaterdag, want dan heropenen haar dochters de boetiek. “Uiteraard gebeurt dit allemaal met mama in onze gedachten”. Gaëlle (21) en Frederique (18) leggen uit waarom ze dit ‘moesten’ doen.
 1. Beplantingsacties voor de verdere vergroening : “Streven naar een proper, kwaliteitsvol openbaar domein”
  Tienen

  Beplan­tings­ac­ties voor de verdere vergroe­ning : “Streven naar een proper, kwaliteits­vol openbaar domein”

  In het najaar ’22 en voorjaar ’23 vinden er op verschillende locaties aanplantingswerken plaats in opdracht van de stad Tienen en in samenwerking met IGO en Regionaal Landschap Zuid-Hageland. Deze initiatieven kaderen in de intentie van de stad Tienen om de stad verder te vergroenen. De technische dienst en de dienst openbare werken van de stad Tienen zullen samen met IGO en Regionaal Landschap Zuid Hageland (RLZH) verschillende aanplantingsprojecten uitvoeren.
 2. Van Sezou tot Bendotti: hier laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt na Movember in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Van Sezou tot Bendotti: hier laat je je in de watten leggen met een professio­ne­le scheer­beurt na Movember in Limburg

  Tijdens maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. Heb jij deze maand deelgenomen aan Movember? Dan zal je wel een scheerbeurt kunnen gebruiken. Van Sezou in Kuringen tot Bendotti in Maaseik: bij deze zes barbiers en herenkapsalons laat je je in de watten leggen met een professionele scheerbeurt in Limburg.