Paul Moers stampt nieuwe brocantemarkt uit de grond.
Volledig scherm
Paul Moers stampt nieuwe brocantemarkt uit de grond. © Bollen

Op zoek naar leuke brocantespullen? Paul Moers start met ‘De vrije met’ op site van Groen Actief

In Halle-Booienhoven bij Zoutleeuw is de brocantemarkt ‘de vrije met’ gelanceerd langs de Steenweg 143 op Sint-Truiden. Hier kan je elke zaterdag van 6 tot 13 uur terecht aan tientallen standjes met speciale verzamel-en antiekobjecten. Initiatiefnemer is Paul Moers, die begin 2016 zijn houtverwerkingsbedrijf Groen Actief op deze locatie grotendeels in brand zag opgaan.

0 reacties

 1. Vierdeprovincialer Halle VV herleeft en focust op jeugdwerking. Salvin Di Vito: “Ongelofelijk wat we op korte tijd al gerealiseerd hebben”
  voetbal vierde provinciale

  Vierdepro­vin­ci­a­ler Halle VV herleeft en focust op jeugdwer­king. Salvin Di Vito: “Ongelofe­lijk wat we op korte tijd al gereali­seerd hebben”

  Vierdeprovincialer Halle VV maakt zich op voor een nieuwe start. Aanvankelijk wilde men het voetbalveld aan de Elstraat verkavelen, want de ploeg had zogezegd geen toekomst meer. Toen Salvin Di Vito dit hoorde, besloot hij een nieuwe wind doorheen de club te laten waaien. Samen met gelijkgezinden Niels Koninckx en Laurens Knaepen trok hij met zijn ideeën naar secretaris Louis Torsin.
 2. Meer dan helft van gecontroleerde handelszaken en bedrijven niet in orde met coronamaatregelen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Meer dan helft van gecontro­leer­de handelsza­ken en bedrijven niet in orde met coronamaat­re­ge­len

  Politie en sociale inspectiediensten slaan de handen in elkaar om coronamaatregelen in Vlaams-Brabant sterker te controleren. Als reactie op de zorgwekkende coronacijfers hebben politie en bevoegde inspectiediensten in de laatste drie weken van maart samen controles uitgevoerd op de naleving van de coronamaatregelen, in het bijzonder door werkgevers en werknemers. Liefst 117 handelszaken en bedrijven werden gecontroleerd, slechts bij 48 van hen werden de coronamaatregelen goed opgevolgd.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”