Chef-kok David Schulz van L'air des Sens in Zoutleeuw.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok David Schulz van L'air des Sens in Zoutleeuw. © Bronckaerts

L’air des Sens uit Zoutleeuw opnieuw uitgeroepen tot één van de beste groenterestaurants ter wereld: “In het begin stelden sommige klanten vragen bij ons ‘konijnenvoer’”

ZoutleeuwRestaurant L’air des Sens uit Zoutleeuw behoort opnieuw tot één van de honderd beste groenterestaurants ter wereld. Met een 38ste plaats in de We’re Smart Green Guide behoort het restaurant tot een imponerende lijst waar onder meer gerenommeerde namen als Vrijmoed, 't Aards Paradijs en het Deense Noma de top 20 bekleden. Chef-kok David Schulz (51) is meer dan gecharmeerd door de erkenning, maar voelt er weinig voor om zijn restaurant te profileren als een ecologisch, laat staan vegetarisch restaurant. 

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.