De campagne om het lokaal kopen te stimuleren wordt volop geëvalueerd en zal zeker in de nabije toekomst een vervolg kennen.
Volledig scherm
De campagne om het lokaal kopen te stimuleren wordt volop geëvalueerd en zal zeker in de nabije toekomst een vervolg kennen. © Stad Zoutleeuw

Laatste winnaars #Koop3440 Scan en Win

ZoutleeuwDe voorlopig laatste 2 cadeaubonnen ter waarde van 75 euro van onze campagne #koop3440 Scan & Win werden aan de gelukkige winnaars overhandigd: Lydia Herbots en Sven Holsbeeks.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Zomeren in Landen
  Landen

  Zomeren in Landen

  Landen maakt zich op voor een zomer vol animatie, beleving, plezier en aangename momenten voor jong en oud. Alle ingrediënten zijn voorzien om de Landenaren en bezoekers te trakteren op een zalige, zonnige vakantie die lang, heel lang mag duren. Zon, zand, strand, tropische temperaturen, muziek, optredens, animatie, exotische cocktails en lekkere hapjes, kermis, … En dat alles in de stad van het platteland. 

Zoals de traditie het wil is er dit jaar weer een goed gevuld zomerprogramma in Landen. Tal van activiteiten, georganiseerd door het lokaal bestuur, zorgen voor een fijne en warme sfeer in de stad van het platteland, iets wat zeker geapprecieerd zal worden door inwoners en bezoekers.