Tijdens de zomermaanden ging de Vinne Markt door in provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw.
Volledig scherm
Tijdens de zomermaanden ging de Vinne Markt door in provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw. © Bollen

Laatste keer Vinne Markt in Zoutleeuws provinciedomein

ZoutleeuwOp vrijdag 24 september gaat de laatste zomereditie van Vinne Markt door in provinciedomein Het Vinne. Het voedselinitiatief ondersteunt de boeren en lokale handelaars en wil hiermee de nadruk leggen op ‘voedsel in eigen handen’. In het najaar wil de organisatie het concept verderzetten via een aangepaste formule.

 1. Ook vaccinatiecentrum Tienen breit na 15 oktober vervolgstuk aan vaccinatiecampagne, en dat vreet niet aan de moraal: “Aan dat virus is niks positief, maar de sfeer hier is geweldig!”
  PREMIUM
  Tienen

  Ook vaccinatie­cen­trum Tienen breit na 15 oktober vervolg­stuk aan vaccinatie­cam­pag­ne, en dat vreet niet aan de moraal: “Aan dat virus is niks positief, maar de sfeer hier is geweldig!”

  Verschillende derde prikken zijn intussen een feit en grotendeels door de nimmer tanende bereidheid van alle medewerkers en vrijwilligers in de vaccinatiecentra. Aangezien 15 oktober 2021 niet te boek zal staan als de dag waarop de vaccinatiecampagne op zijn einde liep, blijft ook het vaccinatiecentrum van Tienen op kruissnelheid draaien. We liepen een middag mee met in het centrum en kwamen medewerkers, vrijwilligers en bezoekers tegen van divers allooi én leeftijd.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Nog steeds geen spoor van Alexandr, politie vraagt om mee helpen uit te kijken
  Zoutleeuw

  Nog steeds geen spoor van Alexandr, politie vraagt om mee helpen uit te kijken

  Aleksandr Lebedev verdween eind vorige maand in Zoutleeuw. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de man. Het parket en de politiezone Getevallei doen een extra oproep naar mogelijke getuigen die hem zouden kunnen hebben opgemerkt. Op woensdag 29 september omstreeks 16.30 uur verliet Alexandr het opvangcentrum van Fedasil in Dormaal in Zoutleeuw. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Aleksandr is drager van een pet, donkerblauwe t-shirt met witte letters, donkerblauwe short met witte bloemen, grijze kousen en zwarte slippers. We willen dan ook vragen om de politie onmiddellijk te contacteren wanneer je betrokkene opmerkt of aantreft. Parket en politie zetten ondertussen op een gecoördineerde manier de zoektocht onverminderd verder. Heb je hem gezien of weet je waar hij momenteel is, contacteer dan je politiezone!